Céginformációk

 

ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszer

Nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink minőségére, ezért minőségirányítási rendszerünket akkreditáltattuk és tanúsíttattuk.

2015-ben több képzésünkre elindítottuk az engedélyezetetést, így ezen képzésekre állami támogatás is igényelhető.

 

Az intézmény minőségirányítási rendszere az ISO 9001:2015 szabvány szerint lett tanúsítvaTanúsítónk a Lloyds Register. 

minőségirányítás

 

 

 

 

 

A TEKT Kft. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

 

Úgy gondoljuk, hogy ügyfeleink akkor lesznek igazán elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, ha arra törekszünk, hogy munkánk során ne csak a kimondott vevői igényeket vegyük figyelembe, hanem a szakterületeinken szerzett tapasztalataink alapján olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek túlmutatnak azokon, ilyen módon ébresztve rá az ügyfeleinket rejtett igényeikre.

Ennek érdekében minőségirányítási rendszerünket, folyamatainkat, módszereinket, tudásunkat folyamatosan mérjük és fejlesztjük, és szolgáltatásaink körét a piaci igények alapján alakítjuk:

Képzéseinkben a munkaerő-piaci és a megrendelői igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, korszerű szakmai ismereteket közvetítünk.

Tanácsadási tevékenységünk során arra törekszünk, hogy a legkorszerűbb nemzetközi módszerek, fejlesztések alapján kidolgozott folyamatok a vevő tevékenységéhez és elvárásaihoz maximálisan alkalmazkodjanak.
 
Az oktatóink, alvállalkozóink által végzett munka minősége nagyban befolyásolja az általunk nyújtott szolgáltatás megítélését, így azok felkészültségének és tevékenységének mérésére nagy figyelmet fordítunk.
 
Pécs, 2017
A TEKT Kft. Csapata


 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Méréstechnikai képzésünk

"Lenyűgözött az oktató profizmusa valamint nagyon tetszett hogy az oktatás nem maradt meg az elmélet síkján, hanem elmélyedtünk a gyakorlati alkalmazás területén is. Csak ajánlani tudom a képzést."...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin