A TEKT Kft. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

 

Úgy gondoljuk, hogy ügyfeleink akkor lesznek igazán elégedettek az általunk nyújtott szolgáltatásokkal, ha arra törekszünk, hogy munkánk során ne csak a kimondott vevői igényeket vegyük figyelembe, hanem a szakterületeinken szerzett tapasztalataink alapján olyan megoldásokat alkalmazzunk, melyek túlmutatnak azokon, ilyen módon ébresztve rá az ügyfeleinket rejtett igényeikre.

Ennek érdekében minőségirányítási rendszerünket, folyamatainkat, módszereinket, tudásunkat folyamatosan mérjük és fejlesztjük, és szolgáltatásaink körét a piaci igények alapján alakítjuk:

Képzéseinkben a munkaerő-piaci és a megrendelői igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, korszerű szakmai ismereteket közvetítünk.

Tanácsadási tevékenységünk során arra törekszünk, hogy a legkorszerűbb nemzetközi módszerek, fejlesztések alapján kidolgozott folyamatok a vevő tevékenységéhez és elvárásaihoz maximálisan alkalmazkodjanak.
 
Az oktatóink, alvállalkozóink által végzett munka minősége nagyban befolyásolja az általunk nyújtott szolgáltatás megítélését, így azok felkészültségének és tevékenységének mérésére nagy figyelmet fordítunk.
 
Pécs, 2017
A TEKT Kft. Csapata


 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Delphi - Autóipari belső auditor képzés

 "Egy percig sem éreztem, hogy elkalandozott volna a figyelmem, folyamatosan lekötötték. Az elmélet, gyakorlat arányát épp megfelelőnek tartottam.  Szívesen vennék egy workshop jellegű képzést fél év mú...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin