A Ford T-modelljétől a TEKT Kft. T-modelljéig

 

 

 

A  T-modell fogalmát a Ford gyár tette közismerté azzal, hogy a világ első, sorozatban gyártott autóját T-modellnek keresztelte el. 

 

A felnőttoktatásban pár éve lett ismert a T-modell. Az oktatással foglalkozók ugyanis felismerték, hogy a mai, gyorsan változó, specializálódó világban a szaktudás mellett hasonló fontosságúvá vált az együttműködési képesség is. 

 

A szaktudás és az együttműködési készség egymástól annyira eltér, annyira más képzési gyakorlatot igényel, hogy csak vizuálisan, egy T betűvel lehet jól érzékeltetni.

 

Mi a Tekt Kft.-ben megértettük a felnőttképzéssel szemben támasztott igényeket és a képzés T-modellje szellemiségében alakítottuk ki programjainkat. Így az elmúlt években nagy tapasztalatra tettük szert abban, hogy képzéseink során a szaktudás mellé, a mai korszerű szervezetekben szükséges együttműködési képességeket is átadjuk!

 

Hogyan segítünk, hogy a munkatársaink megküzdjenek a komplexitással?

 

Partnereink , hallgatóink mondták

PBKIK Oktatási Központ Kft. (Pécs)

A TEKT Kft.szolgáltatás nyújtása megfelel a minőségi elvárásoknak, a munkatársak szakmai felkészültsége kiváló....

Képzéssel kapcsolatos szolgáltatások

Vállaljuk képzések, felnőttképzések szervezését, megvalósítását.  Felnőttképzés alá tartozó képzéseink hatósági engedéllyel rendelkeznek, cégünk az E-001059...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin