A folyamattal kapcsolatos követelmények azonosításának technikái, az audittechnikák használata, a megfelelő auditor viselkedési sémák kialakítása

A workshopon az audit elvárt folyamatának begyakorlása, az audittechnikák használata, a megfelelő auditor viselkedési sémák kialakítására helyeződik a hangsúly.

Az FMEA alkalmazása a saját folyamatokra, a hiba hatásának és szabályozásának gyors kockázatértékelése, a PFMEA információjának feldolgozása az ellenőrzési tervben.

A problémamegoldás eszközeinek (Pareto elemzés, Ishikawa diagram, ismétlődő miért, stb) alkalmazása a problémák hatékony megoldására.

Az SPC bevezetése és alkalmazása azért, hogy ne csak papírmunka legyen, hanem a folyamat szabályozásának hatékony eszköze.

Hogyan kezeljük a mindennapi kommunikációs helyzeteket középvezetőként?

Stresszes helyzetben is helytállni, nyugodtnak maradni a mentális technikákat megfelelően alkalmazva.

A probléma megismerése, megismertetése a csapattal, a megoldás lehetőségeinek keresése.

3D koordináta mérőgépek napi  használata során,  a hardwer és szoftveres egyszerűsítések, optimalizálások, trükkök, fortélyok elsajátítása.

 

Statisztikai folyamatszabályozás (SPC) és mérőrendszerek elemzése (MSA) workshopok

 

Képzés célja: A képzés résztvevői gyakorlatban is elmélyítik a statisztika tudásukat, és képesek lesznek önállóan mérőrendszerek elemzése, folyamatképesség és SPC feladatokban önállóan dolgozni.

 

Képzés célcsoportja: A minőség technikák alkalmazói, minőségügyi mérnökök, folyamatmérnökök, akik már részt vettek SPC és MSA képzésen, és gyakorlati útmutatásra van szükségük.

Partnereink , hallgatóink mondták

QP Zrt.

"Az oktató az MSA képzést, ami egy nagyon száraz és nehéz anyag, úgy tudta átadni nekünk, hogy az élvezhető és megtanulható volt. Mindkét képzésnél az oktató szakmai tudása kimagaslott &ea...

Képzéssel kapcsolatos szolgáltatások

Vállaljuk képzések, felnőttképzések szervezését, megvalósítását.  Felnőttképzés alá tartozó képzéseink hatósági engedéllyel rendelkeznek, cégünk az E-001059...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin