A folyamattal kapcsolatos követelmények azonosításának technikái, az audittechnikák használata, a megfelelő auditor viselkedési sémák kialakítása

A workshopon az audit elvárt folyamatának begyakorlása, az audittechnikák használata, a megfelelő auditor viselkedési sémák kialakítására helyeződik a hangsúly.

Az FMEA alkalmazása a saját folyamatokra, a hiba hatásának és szabályozásának gyors kockázatértékelése, a PFMEA információjának feldolgozása az ellenőrzési tervben.

A problémamegoldás eszközeinek (Pareto elemzés, Ishikawa diagram, ismétlődő miért, stb) alkalmazása a problémák hatékony megoldására.

Az SPC bevezetése és alkalmazása azért, hogy ne csak papírmunka legyen, hanem a folyamat szabályozásának hatékony eszköze.

Hogyan kezeljük a mindennapi kommunikációs helyzeteket középvezetőként?

Stresszes helyzetben is helytállni, nyugodtnak maradni a mentális technikákat megfelelően alkalmazva.

A probléma megismerése, megismertetése a csapattal, a megoldás lehetőségeinek keresése.

3D koordináta mérőgépek napi  használata során,  a hardwer és szoftveres egyszerűsítések, optimalizálások, trükkök, fortélyok elsajátítása.

 

Statisztikai folyamatszabályozás (SPC) és mérőrendszerek elemzése (MSA) workshopok

 

Képzés célja: A képzés résztvevői gyakorlatban is elmélyítik a statisztika tudásukat, és képesek lesznek önállóan mérőrendszerek elemzése, folyamatképesség és SPC feladatokban önállóan dolgozni.

 

Képzés célcsoportja: A minőség technikák alkalmazói, minőségügyi mérnökök, folyamatmérnökök, akik már részt vettek SPC és MSA képzésen, és gyakorlati útmutatásra van szükségük.

Partnereink , hallgatóink mondták

Gia Form Kft.

Az oktatáson olyan információkat szereztem, amit fel tudok használni a munkám során, egyúttal meg is könnyítik azt....

Képzéssel kapcsolatos szolgáltatások

Vállaljuk képzések, felnőttképzések szervezését, megvalósítását.  Felnőttképzés alá tartozó képzéseink hatósági engedéllyel rendelkeznek, cégünk az E-001059...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin