2013. szeptember 18. szerda, 07:52

 

A kiállítás a járműgyártás szakembereinek egyedülálló találkozója lesz, mely különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására. A rendezvény kiváló lehetőség az autóipari trendek és a piac fejlődésének nyomon követésére.

 

A szakkiállítás társrendezvénye az Autótechnika nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás lesz. Az Autótechnika kiállítás 2013-ban ismét egy helyen, azonos időpontban hozza össze a gépjárműfenntartó és az autó-háttéripari szakma jelenlegi és jövőbeli szereplőit.

 

A rendezvényhez színvonalas szakmai programsorozat is kapcsolódik, amelynek megszervezéséhez a Hungexpo szakmai partnerei nyújtanak segítséget. A programok 3 kiemelt téma köré szerveződnek, mindegyik terület saját napot tudhat magáénak.

 

november 7. ÜZLET

 

A kiállítás nyitónapja az autóipari szereplők egymásra találásáról, a beszállítói lehetőségek, kínálatok egymáshoz való igazításáról szól. A MAJOSZ beszállítói fóruma mellett kerekasztal beszélgetések és előadások lesznek a magyar gazdasági környezetről, a külgazdasági tényezőkről, az állami szerepvállalásról az autóiparban, a járműipar súlyáról Magyarországon, illetve a tervezhető jövőről.

 

november 8. TUDOMÁNY

 

Ezen a napon arról szólnak majd az előadások, hogy a magyarországi járműiparnak csak akkor van jövője, ha a magyar mérnökök alkotószellemét is a fejlődés szolgálatába tudja állítani. Megrendezésre kerül a Magyarországi Járműfejlesztők I. Országos Konferenciája, plenáris- és szekcióülésekkel, valamint „Ne éld fel a jövődet!” címmel számba veszik az előadók a 21. század kihívásait, úgymint környezetvédelem, energetika, mobilitás, biztonság.

 

november 9. KARRIER

 

A kiállítás zárónapja az ipar és az oktatás kapcsolatát mutatja be autóipari életpályamodelleken keresztül. A kiállításon valamennyi hazai járműipari vállalat és szakképzési, felsőoktatási intézmény bemutatkozik, az ipari szereplők felvonultatják karrierlehetőségeiket is. A számos kerekasztal beszélgetés és az Ifjú Kutatók Fóruma mellett „Edu+Work Találkozz a jövőddel!” néven járműipar-specifikus pályaorientációs, karrierépítő és állásbörze betétrendezvény tekinthető majd meg. A kiállító cégek többsége erre a napra külön HR és toborzóprogramokkal készül, bemutatják tevékenységüket, a munkavállalók számára kínált vonzó lehetőségeiket, ugyanakkor az oktatási intézmények is összemérhetik erejüket egymással és az ipar igényeivel.

 

A konferencián kívül szakmai partnerek által szervezett, valamint kiállítói fórum, színpadi programok, bemutatók, előadások is színesítik a rendezvényt.

 
 

Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőséget, látogasson el Ön is 2013. november 7-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba, hiszen az Automotive Hungary kiállításai számos programmal és újdonsággal várja Önt!

 

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK ÖN IS!

 

Kérjük, töltse ki adatait, és a statisztikai részt, majd küldje vissza elektronikus regisztrációját! A válasz e-mail mellékletét nyomtassa ki! A vonalkódos meghívóval:

 

INGYENESEN MEGTEKINTHETI A KIÁLLÍTÁST!

 

Kérjük kattintson ide!  

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Méréstechnikai képzésünk

"Lenyűgözött az oktató profizmusa valamint nagyon tetszett hogy az oktatás nem maradt meg az elmélet síkján, hanem elmélyedtünk a gyakorlati alkalmazás területén is. Csak ajánlani tudom a képzést."...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin