2015. november 03. kedd, 09:02

Búcsú az Automotive-tól

 

2015. október 28-29-30.-án idén is megszervezésre került a Hungexpon az Automotive Hungary.

A három nap alatt nagyon sokan látogattak el standunkhoz, ahol érdekes játékkal, ajándékokkal és sok hasznos tanáccsal vártuk őket. Az Automotive ideje alatt régi parnereink is felkerestek bennünket, de idén is számos új kapcsolatot sikerült szereznünk.

A standunkhoz látogatóknak bemutattunk cégünk három üzletágát: felnőttképzés, interim mérnök szolgáltatás, utómunkálatok. Sok érdeklődőnek a képzési palettánk sokszínűsége tetszett meg és örömmel vitték magukkal képzésfüzetünket, voltak, akinek a mérnök szolgáltatásunk ragdta meg figyelmét. Nem is olyan ritka manapság, hogy egy cégnek egy-egy projekt alkalmával szüksége lenne mérnökre - és mivel pár hónapról, maximum 1-1,5 évről van szó, nem határozatlan idejű kollégákban gondolkodnak. Voltak, akik standunknál szembesültek ezzel a lehetőséggel és komoly lehetőséggel.

 

Hasznos tanácsadásunkat pénteken egy előadással is kiegészítettük. Detvay Sándor A KÉPZÉS A HATÉKONYSÁG SZOLGÁLATÁBAN - Képzési trendek az autóipar követelményeinek támogatására címmel tartott ismertetőt.

 

Elhangzott, mert nem lehet elégszer ismételni, hogy mennyire fontos munkatársaink képzése, különösen egy olyan ipari szegmensben, mint az autóipar. A teljesítési kényszer, a megfelelési vágy mivolta, az hogy az eddig előnynek számító minőségirányítási, termelési és logisztikai rendszerek bevezetése ma már elvárás - mind-mind olyan alapfeltétel, melyek megléte nélkül bizony a versenytársaké lesz a főszerep.

Egy-egy szakmai képzés során nemcsak szaktudásukat fejlesztik a résztvevők, hanem a szakmai együttműködésük is erősödik - ezáltal növelve a csapat hatékonyságát.

Sok cég felismerte már a képzés, kompetencia fejlesztés fontosságát, azonban vannak még kételkedők is. Bízunk benne, hogy tevékenyséünk ráébreszti őket erre.

 

Az Automotive három napja alatt mi is sokat tanultunk, tapasztaltunk.

Ezúton szeretnénk megköszönni a standunkat meglátogatóknak a figyelmet és bízunk benne, hogy a kialakulóban lévő kapcsolatok a jövőben megerősödnek.

Szerdán sorsoljuk a főnyereményt, ami egy Apple watch. 

Kedves stand látogató: figyelje mail fiókját!

 

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Mérőeszköz felülgyelő képzésünk

"Interaktív volt az oktatás. Az oktató minden kérdésünkre egyértelmű válaszokat adott annak ellenére, hogy nagyon sokrétű kérdéseket kapott –mivel 5 különböző cégtől érkeztek a hallgatók. ...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin