2014. április 09. szerda, 13:22

 

A kutató szerint a mindenhez értő, határozott utasításokat adó, a beosztottait mindentől megvédő hős vezetők kora lejárt. Több mint 5000 cégre kiterjedő vizsgálata szerint 3 kérdést megválaszolva mindenki eldöntheti, hogy jó úton jár-e ahhoz, hogy kiváló vezető legyen a XXI. században.

 

Íme, a 3 kérdés:

 

 

 

Mire figyel annak érdekében, hogy meglássa a jövő tendenciáit?

 

A válasz a kutató szerint a naptárunkban rejlik. Mire fordítjuk az időnket, kivel beszélgetünk, mit olvasolunk, milyen helyekre, milyen konferenciákra járunk? A megszerzett információk, benyomások, hogyan desztillálódnak bennünk? Ezek alapján, mit teszünk a jelenben, ami a jövőt meghatározza? A jövő vezetői nemcsak reagálnak a jelen kihívásaira, hanem alakítják a jövőt!

 
 

Mennyire sokszínű a kapcsolati hálója?

 

Tud-e együtt dolgozni azokkal az emberekkel, akik máshogy gondolkodnak mint Ön, vagy bólogató Jánosokkal veszi körbe magát? Minél több szempontból vizsgálódik, annál sikeresebb lehet!

 
 

Képes abbahagyni azokat a szokásait, amik sikeressé teszik?

 

A sikeres vezetőket nem elégíti ki, hogy sikeres módszereiket ismételgessék. A jövő nem a múlt meghosszabbítása. Fel kell vállalni a kísérletezés kockázatát!

 

 

 

Induljon el velünk a sikeres vezetővé válás útján!

 

Kapcsolódó képzéseink:

 
 
 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

QP Zrt.

"Az oktató az MSA képzést, ami egy nagyon száraz és nehéz anyag, úgy tudta átadni nekünk, hogy az élvezhető és megtanulható volt. Mindkét képzésnél az oktató szakmai tudása kimagaslott &ea...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin