2014. április 09. szerda, 13:22

 

A kutató szerint a mindenhez értő, határozott utasításokat adó, a beosztottait mindentől megvédő hős vezetők kora lejárt. Több mint 5000 cégre kiterjedő vizsgálata szerint 3 kérdést megválaszolva mindenki eldöntheti, hogy jó úton jár-e ahhoz, hogy kiváló vezető legyen a XXI. században.

 

Íme, a 3 kérdés:

 

 

 

Mire figyel annak érdekében, hogy meglássa a jövő tendenciáit?

 

A válasz a kutató szerint a naptárunkban rejlik. Mire fordítjuk az időnket, kivel beszélgetünk, mit olvasolunk, milyen helyekre, milyen konferenciákra járunk? A megszerzett információk, benyomások, hogyan desztillálódnak bennünk? Ezek alapján, mit teszünk a jelenben, ami a jövőt meghatározza? A jövő vezetői nemcsak reagálnak a jelen kihívásaira, hanem alakítják a jövőt!

 
 

Mennyire sokszínű a kapcsolati hálója?

 

Tud-e együtt dolgozni azokkal az emberekkel, akik máshogy gondolkodnak mint Ön, vagy bólogató Jánosokkal veszi körbe magát? Minél több szempontból vizsgálódik, annál sikeresebb lehet!

 
 

Képes abbahagyni azokat a szokásait, amik sikeressé teszik?

 

A sikeres vezetőket nem elégíti ki, hogy sikeres módszereiket ismételgessék. A jövő nem a múlt meghosszabbítása. Fel kell vállalni a kísérletezés kockázatát!

 

 

 

Induljon el velünk a sikeres vezetővé válás útján!

 

Kapcsolódó képzéseink:

 
 
 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Méréstechnikai képzésünk

"Lenyűgözött az oktató profizmusa valamint nagyon tetszett hogy az oktatás nem maradt meg az elmélet síkján, hanem elmélyedtünk a gyakorlati alkalmazás területén is. Csak ajánlani tudom a képzést."...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin