2016. október 13. csütörtök, 19:03

Fröccsöntési szimuláció a könnyebb tervezhetőségért

 

A francia Transvalor új szoftvert fejlesztett, ami még széleskörűbbé és pontosabbá teszi a műanyaggyártás tervezhetőségét.

 

 

A ciklusidők és a felmerülő költségek minimalizálása minden gyártási folyamatban kulcsfontosságú – így van ez a fröccsöntés terén is. Ezen a területen a Transvalor nyújt segítséget, hiszen a franciák szoftvere még a legösszetettebb folyamatokat is képes pontosan leképezni, legyen szó különféle injektálásról, vagy az anyagokat érő legváltozékonyabb hőhatásokról.

 

A fejlesztők szerint a szoftver kezeléséhez a kívánt alkatrész ismeretén kívül semmilyen egyéb szaktudás nem szükséges, így az akár a kisebb gyártók virtuális tesztjeinél is nagy szolgálatot tehet, míg a legnagyobb vállalatok számára például az optimalizálás felgyorsítása és az anyagfelhasználás minimalizálása teheti vonzóbbá a REM3D névre keresztelt programot.

 

Az előre betáplált választási alternatívák és funkciók nagy száma a még egyedibb és még innovatívabb termékek virtuális megalkotásának és tulajdonságaik teszteléséhez is hozzájárulhat.

 

 

Ajánlott képzéseink:

Fröccsöntőgép kezelő

Műanyagipari és fröccsöntési ismeretek

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Delphi - Autóipari belső auditor képzés

"Nagyon érezhető volt az oktatók szakmaisága és rugalmassága! Az átadott tudásanyag nem volt száraz, hanem meglehetősen érdekes. Minden feltett kérdésre korrekt választ kaptunk."...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin