2016. október 25. kedd, 10:50

Hova lettek a dolgozóink?  - Középvezetők képzése és az Automotive Hungary 2016 kiállítás

 

 

 

A TEKT Kft. teljes szakértői gárdával vett részt az Automotive Hungary 2016 kiállításon. Én a középvezetői képzési programunkról beszélgettem a standunkat felkereső résztvevőkkel.

 

 

 

Nagyon érdekes és motiváló beszélgetéseket folytathattam. A zömében termelési környezetben dolgozó érdeklődőknél szinte mindenhol gond a megfelelő munkaerő megtartása. A beszélgetőpartnereim azt is megerősítették, hogy a munkaerő megtartásának legfontosabb záloga a  jó, a dolgozókra figyelő közvetlen vezető.

 

Az összes nemzetközi kutatás, köztük a legnevesebb Gallup által végzett kutatás azt mutatja, hogy a dolgozók elsősorban a közvetlen vezetőik miatt hagyják el a céget – persze a mi kultúránkban ezt még az exit interjúkon sem merik elmondani, inkább a bérre hivatkoznak. Mi azt tapasztaltuk az egyik üzleti partnerünknél, a vezetőket képezve, hogy van olyan vezető, akitől nem mennek el a dolgozók, van olyan, akitől csoportosan. Megkérdezve azokat a csapatokat ahonnan nem mennek el a dolgozók, egyöntetűen úgy nyilatkoztak a tagok, hogy

 

a jó vezető, a jó csapat, a nyugodt környezet a legfontosabb számukra. „Nem kell gyomorideggel bejönni és hazamenni!”

 

Jó hírünk van! A vezetői ismeretek elsajátítása nem agysebészet. Igenis megtanulható, és a cégek elemi érdeke, hogy a frontvonalat irányító vezetők azt meg is tanulják. Programunk itt található! 

 

 

Héder Sándor

Tekt Kft. 

 

Ajánlott képzéseink:

Legjobb munkatársból legjobb vezető - Vezetői képzés középvezetők részére

Vezetői készségfejlesztés

Helyzetfüggő vezetés

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

PBKIK Oktatási Központ Kft. (Pécs)

A TEKT Kft.szolgáltatás nyújtása megfelel a minőségi elvárásoknak, a munkatársak szakmai felkészültsége kiváló....

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin