2014. január 27. hétfő, 13:52
 

4 napos gyakorlati képzés, ahol olyan ismereteket, technikákat, szabványokat sajátíthatnak el a résztvevők, amiket azonnal hasznosítani tudnak a munkájuk során. 

 

A négy nap alatt cégen belül a résztvevők cserélhetőek, így a leginkább érintett munkavállaló jöhet el!

 

 

 

 

 

 

 

Minőségtechnikák képzésünk kihagyhatatlan, mert…

 

… átfogó, komplex tudást nyújt

 

…rendkívül kedvezményes árú,

 

…a résztvevők érdekeltségnek megfelelően válthatják egymást a négy nap során.

 
 

A 4 nap tematikája:

 

1. nap – Termékjóváírás (PPAP), minőségtervezés (APQP)

 

Az új termékek bevezetési folyamatának bemutatása az autóipari elvárások szerint a tervezéstől a jóváhagyásig. A folyamat fontosabb mérföldköveinek bemutatása. Ajánljuk azoknak a szakembereknek, akik az új termékek bevezetésében részt vesznek akár a beszállító, akár a vevő oldaláról. 

 
 

2. nap - Hibamód és hatáselemzés (FMEA), Control Plan

 

A folyamatok várható minőségének elemzéséhez elengedhetetlenül szükséges technika, amely nagy segítséget nyújt a folyamat gyenge pontjainak meghatározásához, és azok rangsorolásához, nemcsak a gyártási folyamatokra.

 
 

3. nap – Global 8D problémamegoldó folyamat

 

A résztvevők a képzés végére ismerik és alkalmazni tudják a bemutatott problémamegoldó technikákat, képesek hatékonyan részt venni a problémamegoldó folyamatban, a 8D folyamat szabályai szerinti jelentést tudnak készíteni a problémamegoldásról.

 

4. nap – Audit technikák

 

Mit tegyünk, ha már kezünkben van a belső auditori végzettség, mögöttünk van pár belső audit, mégis szeretnénk továbbfejlődni? Ezt a napot azoknak ajánljuk, akiknek nem ismeretlenek az ISO 9001 és ISO TS 16949-es szabványok. 

Ezen a napon bepillantunk ismét a szabványok világába, hogy a már meglévő tudást felelevenítsük az aktuális ismeretek szerint. A résztvevők gyakorlati példákon keresztül megtapasztalhatják a leghatékonyabb auditálási technikákat, eszközöket.

 
 

A képzés időtartama:

 

32 órás, 4 napos képzés 2014. március 7-14-21-28.–

 

A képzés ára: 75.000 Ft + Áfa

 
 
 

Kérdés esetén keresse kollégáinkat a 06-1-782-2883-as telefonszámon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen!

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Delphi - Autóipari belső auditor képzés

 "Egy percig sem éreztem, hogy elkalandozott volna a figyelmem, folyamatosan lekötötték. Az elmélet, gyakorlat arányát épp megfelelőnek tartottam.  Szívesen vennék egy workshop jellegű képzést fél év mú...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin