2014. január 27. hétfő, 13:52
 

4 napos gyakorlati képzés, ahol olyan ismereteket, technikákat, szabványokat sajátíthatnak el a résztvevők, amiket azonnal hasznosítani tudnak a munkájuk során. 

 

A négy nap alatt cégen belül a résztvevők cserélhetőek, így a leginkább érintett munkavállaló jöhet el!

 

 

 

 

 

 

 

Minőségtechnikák képzésünk kihagyhatatlan, mert…

 

… átfogó, komplex tudást nyújt

 

…rendkívül kedvezményes árú,

 

…a résztvevők érdekeltségnek megfelelően válthatják egymást a négy nap során.

 
 

A 4 nap tematikája:

 

1. nap – Termékjóváírás (PPAP), minőségtervezés (APQP)

 

Az új termékek bevezetési folyamatának bemutatása az autóipari elvárások szerint a tervezéstől a jóváhagyásig. A folyamat fontosabb mérföldköveinek bemutatása. Ajánljuk azoknak a szakembereknek, akik az új termékek bevezetésében részt vesznek akár a beszállító, akár a vevő oldaláról. 

 
 

2. nap - Hibamód és hatáselemzés (FMEA), Control Plan

 

A folyamatok várható minőségének elemzéséhez elengedhetetlenül szükséges technika, amely nagy segítséget nyújt a folyamat gyenge pontjainak meghatározásához, és azok rangsorolásához, nemcsak a gyártási folyamatokra.

 
 

3. nap – Global 8D problémamegoldó folyamat

 

A résztvevők a képzés végére ismerik és alkalmazni tudják a bemutatott problémamegoldó technikákat, képesek hatékonyan részt venni a problémamegoldó folyamatban, a 8D folyamat szabályai szerinti jelentést tudnak készíteni a problémamegoldásról.

 

4. nap – Audit technikák

 

Mit tegyünk, ha már kezünkben van a belső auditori végzettség, mögöttünk van pár belső audit, mégis szeretnénk továbbfejlődni? Ezt a napot azoknak ajánljuk, akiknek nem ismeretlenek az ISO 9001 és ISO TS 16949-es szabványok. 

Ezen a napon bepillantunk ismét a szabványok világába, hogy a már meglévő tudást felelevenítsük az aktuális ismeretek szerint. A résztvevők gyakorlati példákon keresztül megtapasztalhatják a leghatékonyabb auditálási technikákat, eszközöket.

 
 

A képzés időtartama:

 

32 órás, 4 napos képzés 2014. március 7-14-21-28.–

 

A képzés ára: 75.000 Ft + Áfa

 
 
 

Kérdés esetén keresse kollégáinkat a 06-1-782-2883-as telefonszámon vagy a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen!

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Nyílt mérőeszköz kezelő képzésünk

Nagyon tartottam tőle, hogy száraz tananyagot fogok hallgatni, ehhez képest igazán pozitívan csalódtam. Mind az oktatási anyag mind pedig az odaadott tananyag az elvártnak megfelelt, később is forgatni fogom. Szívesen ajánlom mindenkinek aki ebben...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin