2015. január 21. szerda, 16:06

Minőségirányítási belső auditor

 

Idei év első képzésünket a KUKA Robotics Kft.-nél tartottuk Füzesgyarmaton. A cég egy TÁMOP-os pályázattal jutott lehetőséghez, hogy kollégáit egy képzéssorozat segítségével tovább képezze.

A három napos képzésünk alkalmával oktatónk bemutatta a résztvevőknek az ISO 9001:2008 szabványt, a nap folyamán részletesen ismertetve a szabvány rendeltetését, ezzel segítve annak értelmezését. A szabvány követelményeinek megismerésével és értelmezésével a kollégák képesek lesznek a jövőben a cégen belül az ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer belső auditjának elvégzésére. Ezen kívül a képzésen megszerzett tudással a szabványsorozatban megfogalmazott elvek és követelmények elemzésére is gyakorlatot szereztek.

 

Annak érdekében, hogy partnerünk teljes képzést kaphasson minőségirányítási belső auditor témaköréből, az ISO 9001 mellett nagy hangsúlyt kapott az ISO 19011:2011 szabvány és követelményeinek ismeretetése is a három nap folyamán. Az auditmódszertan birtokában így már nem csak megismerték, de alkalmazni is tudják tudásukat egy-egy belső audit során.

 

Mivel fontos számunkra az, hogy partnereink ne csak képzést, hanem készség szinten elsajátított tudást kapjanak, nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra. A kihelyezett képzés során sok-sok szituációs játékon, teszteken keresztül sajátították el a résztvevők, hogyan kell a gyakorlatban levezetni egy auditálást. A KUKA Robotics menedzsmentjének köszönhetően a képzést átvihettük a termelésbe is, így saját kollégáik auditálásával, gyakorlatilag egy workshop keretén belül tudták a képzésen részt vevők az elméleti tudásukat kipróbálni.

 

A képzés végén a lelkes brigád sikeres vizsgát tett.

A visszajelzések alapján mindenki meg volt elégedve mind a képzéssel, mind az oktató szakmai tudásával, tudásátadásával.

 

Idén még tovább folytatjuk a cégnél képzéssorozatunkat.

 

 

 

Cikkhez kapcsolódó képzések:

Integrált minőség- és munkabiztonsági belső auditor

Energiairányítási belső auditor (ISO 50001:2011)

Környezetvédelmi ügyintéző

 

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Delphi - Autóipari belső auditor képzés

"Nagyon érezhető volt az oktatók szakmaisága és rugalmassága! Az átadott tudásanyag nem volt száraz, hanem meglehetősen érdekes. Minden feltett kérdésre korrekt választ kaptunk."...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin