2014. március 14. péntek, 12:59
 

A statisztikákban meglepetéssel tapasztaltuk, hogy Magyarországon a kiadott ISO 9001 szabvány szerinti tanúsítások száma 2012-ben közel 50%-al kevesebb, mint 2005-ben.

 

 

 

 

Az ISO 9000 FÓRUM elnöksége úgy döntött, hogy felmérést végez annak megállapítására, hogy Magyarországon milyen a minőségügy helyzete, miként alkalmazzák a minőségirányítási rendszereket és milyen módon integrálják ezeket egyéb irányítási rendszerekkel.

 

Talán arra is választ kapunk, hogy mi lehet az oka az előbbiekben említett jelentős visszaesésnek.

 

Szeretnénk segíteni az ISO 9000 FÓRUM munkáját, ezért kérjük partnereinket, a vállalatok, szervezetek, intézmények vezetőit és a minőségüggyel foglalkozó szakembereket, hogy legyenek segítségünkre egy átfogó, országos felmérés elvégzésében a minőségirányítási rendszerszabványok hasznosságának és fontosságának - mint a versenyképességet támogató vezetői eszköz - tekintetében.

 

Az Önök által közölt információkat bizalmasan kezeljük és harmadik fél részére nem továbbítjuk.

 

A kutatás eredményét és következtetéseit előadásban ismertetik az ISO 9000 FÓRUM által szervezett XXI. Nemzeti Konferencián (Hotel Ramada Balatonalmádi, 2014. szept. 11-én).  Az eredményeket weboldalunkon is közzé tesszük.

 

Köszönjük segítségét!

 

A kérdőív ezen a linken érhető el: http://www.isoforum.hu/mirfelmeres

 
 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

PBKIK Oktatási Központ Kft. (Pécs)

A TEKT Kft.szolgáltatás nyújtása megfelel a minőségi elvárásoknak, a munkatársak szakmai felkészültsége kiváló....

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin