2016. július 21. csütörtök, 13:42

Rally nap a TEKT-nél

 

2016. július 15. Kiskunlacháza – repülőtér, 11.00.

Egy kamion, három rally autót szállító utánfutó parkol le egy hangár előtt. Aztán begurul még egy autó, lassan előkerül a sátorponyva is. 

Felmordul a generátor, asztalok, székek kerülnek ki a kamionból.

Még két autó csatlakozik a társasághoz. A rally autókat legurítják az utánfutókról – sorra beállnak velük a sátorponyva alá. Székek, asztalok elrendezve, hűtő telepakolva ásványvízzel, üdítővel, gyerek sörrel.

A pályát jelző gumik a helyükön.

 

Az idő: 12.30. Minden készen áll, hogy elkezdődhessen egy nagyszerű péntek délután!

 

 

A hivatalos esemény 13.00 órakor vette kezdetét.

A sorra érkező résztvevők először megtekintették a gépcsodákat, majd a kormányosok elkészülése után a legbátrabbak már nem halogatták tovább: kikérték a védőmaszkot, átvették a bukósisakot, mély levegőt vettek és beültek az autóba.

A profi rallycsapat embereinek szakértő útmutatása mellett csattantak a biztonsági övek és felbőgtek a motorok.

A vezetők felengedték a kuplungot, csikordult egyet-kettőt a kerék és elszabadultak a lóerők.

Több tucat körön keresztül száguldoztunk és olykor-olykor drifteztünk a nap során. Ha esetleg valaki lelki felkészülést kívánt, bátorsága összeszedéséig kipróbálhatta crazy cart-ot is. A gumicsikorgástól megéhezett partnerek amerikai hot-doggal, sima hot-doggal és főtt kukoricával csitíthatták a belülről érkező dübörgést. Sör kizárólag csak non-alkohol "ízesítésben" volt elérhető.      

                                                                                                                                                                                             

Aki elhatározta magát kapott egy kék pamutmaszkot, egy bukósisakot és nem volt többé visszakozás! A rally csapat segítő tagjai bekapcsolták a biztonsági övet és a sofőr felengedte a kuplungot!

Volt, akinek egy kör bőségesen elég volt és remegő lábakkal inkább a hot-dogos kocsi közelében telepedett le, de sokak repetáztak: 3-5 kört is szívesen végigkiáltottak. Számos kép és videó készült a felejthetetlen pillanatokról - természetesen a "Top Secret" felirattal ellátott mappában őrizzük ezeket és csak a résztvevő hivatalos kérésére adjuk át!

A száguldó autócsodák mellett sokan kipróbálták a viccesnek kinéző crazy cartot is, bár a szlalom pálya végigjárásához szükség volt egy kis betanulási menetre. Fék nem lévén a kis járgányon, cipőtalpak csikorgásától volt olykor hangos a bójázott pálya.

 

Hogy a rallyautókat vezető fiúk komolyan gondolták a szórakoztatást az is bizonyítja, hogy mindhárom autó legalább egy-egy gumija szó szerint szalagosra rongyolódott!

Fékcsikorgás, füstölgő kereket, benzingőz - igazi rally élményt igyekeztünk biztosítani a jelenlévőknek.

Bár a program hivatalosan 17.00 óráig szólt, nem bírtuk abbahagyni! Hat órakor sikerült végül is az autókat leállítani és egy közös kép készítésével lezárni a napot.

 

Bízunk benne, hogy minden résztvevő nagyon jól érezte magát - szerencsére ezt a bizodalmunkat a visszajelzések megerősítik - és a legközelebbi találkozóra is ilyen lelkesedéssel jön el mindenki!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy eljöttek és ezt a július 15.-ei péntek délutánt velünk töltötték!

Szeretnénk a jövőben is hasonló rendkívüli programot szervezni és minél több partnerünket elhívni rá. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen kötetlen délután a partneri kapcsolat elmélyítését segíti és a közös üzleti cél sikerességét szolgálja.

Ahogy a rally versenyen a kitűnő csapatmunka, a megfelelő rajt és navigáció a győzelem záloga, úgy a bizalom, a megfelelő együttműködés segíti a TEKT-et és partnereit a kitűzött közös cél elérésében.

Hisszük, hogy partnereinkkel sikeres rally csapatként tudunk dolgozni!

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Gia Form Kft.

Az oktatáson olyan információkat szereztem, amit fel tudok használni a munkám során, egyúttal meg is könnyítik azt....

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin