2016. július 21. csütörtök, 13:42

Rally nap a TEKT-nél

 

2016. július 15. Kiskunlacháza – repülőtér, 11.00.

Egy kamion, három rally autót szállító utánfutó parkol le egy hangár előtt. Aztán begurul még egy autó, lassan előkerül a sátorponyva is. 

Felmordul a generátor, asztalok, székek kerülnek ki a kamionból.

Még két autó csatlakozik a társasághoz. A rally autókat legurítják az utánfutókról – sorra beállnak velük a sátorponyva alá. Székek, asztalok elrendezve, hűtő telepakolva ásványvízzel, üdítővel, gyerek sörrel.

A pályát jelző gumik a helyükön.

 

Az idő: 12.30. Minden készen áll, hogy elkezdődhessen egy nagyszerű péntek délután!

 

 

A hivatalos esemény 13.00 órakor vette kezdetét.

A sorra érkező résztvevők először megtekintették a gépcsodákat, majd a kormányosok elkészülése után a legbátrabbak már nem halogatták tovább: kikérték a védőmaszkot, átvették a bukósisakot, mély levegőt vettek és beültek az autóba.

A profi rallycsapat embereinek szakértő útmutatása mellett csattantak a biztonsági övek és felbőgtek a motorok.

A vezetők felengedték a kuplungot, csikordult egyet-kettőt a kerék és elszabadultak a lóerők.

Több tucat körön keresztül száguldoztunk és olykor-olykor drifteztünk a nap során. Ha esetleg valaki lelki felkészülést kívánt, bátorsága összeszedéséig kipróbálhatta crazy cart-ot is. A gumicsikorgástól megéhezett partnerek amerikai hot-doggal, sima hot-doggal és főtt kukoricával csitíthatták a belülről érkező dübörgést. Sör kizárólag csak non-alkohol "ízesítésben" volt elérhető.      

                                                                                                                                                                                             

Aki elhatározta magát kapott egy kék pamutmaszkot, egy bukósisakot és nem volt többé visszakozás! A rally csapat segítő tagjai bekapcsolták a biztonsági övet és a sofőr felengedte a kuplungot!

Volt, akinek egy kör bőségesen elég volt és remegő lábakkal inkább a hot-dogos kocsi közelében telepedett le, de sokak repetáztak: 3-5 kört is szívesen végigkiáltottak. Számos kép és videó készült a felejthetetlen pillanatokról - természetesen a "Top Secret" felirattal ellátott mappában őrizzük ezeket és csak a résztvevő hivatalos kérésére adjuk át!

A száguldó autócsodák mellett sokan kipróbálták a viccesnek kinéző crazy cartot is, bár a szlalom pálya végigjárásához szükség volt egy kis betanulási menetre. Fék nem lévén a kis járgányon, cipőtalpak csikorgásától volt olykor hangos a bójázott pálya.

 

Hogy a rallyautókat vezető fiúk komolyan gondolták a szórakoztatást az is bizonyítja, hogy mindhárom autó legalább egy-egy gumija szó szerint szalagosra rongyolódott!

Fékcsikorgás, füstölgő kereket, benzingőz - igazi rally élményt igyekeztünk biztosítani a jelenlévőknek.

Bár a program hivatalosan 17.00 óráig szólt, nem bírtuk abbahagyni! Hat órakor sikerült végül is az autókat leállítani és egy közös kép készítésével lezárni a napot.

 

Bízunk benne, hogy minden résztvevő nagyon jól érezte magát - szerencsére ezt a bizodalmunkat a visszajelzések megerősítik - és a legközelebbi találkozóra is ilyen lelkesedéssel jön el mindenki!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy eljöttek és ezt a július 15.-ei péntek délutánt velünk töltötték!

Szeretnénk a jövőben is hasonló rendkívüli programot szervezni és minél több partnerünket elhívni rá. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen kötetlen délután a partneri kapcsolat elmélyítését segíti és a közös üzleti cél sikerességét szolgálja.

Ahogy a rally versenyen a kitűnő csapatmunka, a megfelelő rajt és navigáció a győzelem záloga, úgy a bizalom, a megfelelő együttműködés segíti a TEKT-et és partnereit a kitűzött közös cél elérésében.

Hisszük, hogy partnereinkkel sikeres rally csapatként tudunk dolgozni!

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Nyílt mérőeszköz kezelő képzésünk

Nagyon tartottam tőle, hogy száraz tananyagot fogok hallgatni, ehhez képest igazán pozitívan csalódtam. Mind az oktatási anyag mind pedig az odaadott tananyag az elvártnak megfelelt, később is forgatni fogom. Szívesen ajánlom mindenkinek aki ebben...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin