2015. szeptember 17. csütörtök, 07:31

Vezető beosztott kapcsolata - Kinek a véleménye fontosabb?

 

Új cikksorozatot indítunk útjára, aminek témája a vezető - beosztott kapcsolatáról szól. Úgy gondoljuk, hogy ez a téma minden cég életében, sikeres működéséhez elengedhetetlen, hogy jól működjön. Hiszen megfelelő kommunikáció nélkül, jól kiépített kapcsolat nélkül a vállalat sokat veszíthet!

Lássuk az első cikket!

Kinek a véleménye fontosabb?

 

Kinek a véleménye fontosabb? A te véleményed a vezetődről, vagy a vezetőd véleménye rólad?

A te véleményed az ügyfeledről, vagy az ügyfeled véleménye rólad?

Sajnos elég gyakran találkozom középvezetői tréningeinken azzal, hogy a középvezetők, művezetők, csapatvezetők hosszan sorolják, hogy mennyire alkalmatlan a vezetőjük a feladatra, mennyit szenvednek ők, mennyi kár éri a szervezetet a vezetőjük hasznavehetetlensége miatt. Minden bizonnyal jól esik panaszkodni, azonban míg az előléptetésünkről, projektekbe való delegálásunkról, fizetésemelésünkről nem mi döntünk, meg kell tanulnunk együttműködni a saját vezetőinkkel. Meg kell tanulnunk, hogyan mondjuk el ellenvéleményünket, de azt is, hogyan kell az egónkat félretenni és a kiadott feladatra koncentrálni, ha véleményünket nem fogadja el a vezetőnk.

A mai szervezetek egyre komplexebbek és a középvezetőknek egyre fontosabb feladatuk, hogy ne csak a felülről jövő utasításokat, feladatokat közvetítsék a dolgozók felé, hanem a dolgozók észrevételeit, a feladatok végrehajtása során tapasztalt problémákat, jelenségeket felfelé is tolmácsolják.

Meggyőződésünk, hogy mindezt tanulni kell, és középvezetői tréningjeinken a résztvevők sok segítséget kapnak ehhez. A következő tanácsokat tudjuk adni arra, hogy hogyan működjenek együtt a saját vezetőinkkel, illetve arról, mi az, ami rombolja a velük való kapcsolatot.

 

Ajánlott képzések:

Minőségellenőr

Környezetvédelmi ügyintéző

Projektmenedzsment alapjai

 

További információ: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Delphi - Autóipari belső auditor képzés

 "Egy percig sem éreztem, hogy elkalandozott volna a figyelmem, folyamatosan lekötötték. Az elmélet, gyakorlat arányát épp megfelelőnek tartottam.  Szívesen vennék egy workshop jellegű képzést fél év mú...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin