Műszakvezetők

Műszakvezetői tréning

 

A tréning célja

A tréning célja, hogy a résztvevők fejlesszék azokat a készségeket, kompetenciákat, melyek a legfontosabbak ahhoz, hogy vezetői munkájukat sikeresen tudják végezni, valamint ahhoz, hogy megfeleljenek mind a felülről, vezetőiktől érkező, mind pedig a beosztottjaiktól érkező elvárásoknak. 

A tréning során a résztvevők ismerjék meg azokat a kommunikációs alapvetéseket, amelyek birtokában sikeresen tudják átadni üzeneteiket úgy, hogy a kommunikációs partnereikkel meglévő kapcsolat nem sérül meg. További cél, hogy a résztvevők megismerjék a hatékony teljesítménymenedzselés eszköztárát, annak érdekében, hogy eredményekre tudják vezetni saját dolgozóikat, csapataikat.

Egy jó műszakvezetőnek elengedhetetlen, hogy megismerkedjen a konfliktusok kialakulásának okaival, lefolyásának törvényszerűségeivel és pszichológiai mechanizmusaival. Tréningünjkön megIsmerik és gyakorolják azokat a konfliktuskezelési stílusokat és hatékony eszközöket, amelyeket később sikerrel tudnak alkalmazni munkahelyi konfliktusaik megoldásában.

 

Témakörök

  • Hatékony vezetői kommunikáció 
  • Teljesítménymenedzselés a gyakorlatban
  • Konfliktuskezelés
  • Stresszkezelés és a belső világ menedzselése

 

A tréning időtartama

40 óra, 5 nap