Irányítási rendszerekkel kapcsolatos szolgáltatások

Irányítási rendszerekkel kapcsolatos szolgáltatások

A különböző iparágban működő vállalatok számára legfontosabb a hatékony üzemeltetés, stabil, elégedett vevőkörrel, akik visszatérve újabb és újabb beruházásokat, projecteket rendelnek meg.

A cégek, vállalatok számára pedig egyre nyilvánvalóbbá vált, válik, hogy mindezt erős irányítási rendszer nélkül nem tudják végrehajtani, nem tudnak versenyképesek maradni a környezetükben.

A technológia fejlődés, az intelligens világ elvárásai, a vevőkör igénye egyre erősebb versenyhelyzetet teremtve elvárják, hogy a gazdasági szereplők, vállalatok, kisebb cégek tanúsításokkal igazolják ezen hatékony és eredményes működésre való képességet. Hiszünk abban, hogy ezen rendszerek valós üzemeltetése megtérül a szervezetben, eredmény-orientált minőségtudat kialakításával a veszteségek minimalizálhatóak. A hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kiépített rendszert a megrendelő a gyakorlatban is képes legyen eredményesen működtetni és felügyelni.

A TEKT szakemberei által kialakított irányítási rendszerek  tükrözik a cég stratégiáját és céljait, valamint a cég működéséhez a legjobban illeszkedő rendszerszemléletű vezetési és megvalósítási folyamatok kialakításával segíti a célok elérését.

Milyen területek tudjuk támogatni a megbízóinkat, lehetséges partnereinket?

 

Irányítási rendszerekkel kapcsolatos képzések

Irányítási rendszerekkel kapcsolatos képzések

Szabványértelmezés és Belső auditor képzés

 

Minőségtechnikák

 

Bővebben...

Partnereink , hallgatóink mondták

PBKIK Oktatási Központ Kft. (Pécs)

A TEKT Kft.szolgáltatás nyújtása megfelel a minőségi elvárásoknak, a munkatársak szakmai felkészültsége kiváló....

ISO 9001 szabványértelmezés

A képzés célja: A résztvevő ismerje meg a minőségirányítás alapelveit, a minőségirányítási rendszert és követelményeit. A sikeresen végzett résztvevő ismerje és tudja alkalmazni az ISO 9001...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin