Belső auditok, auditra felkészítés

Auditra való felkészítés - Belső auditoroknak

 

A belső auditok megfelelő elvégzése nagy mértékben befolyásolja az irányítási rendszerek működésének hatékonyságát és a külső felek általi auditokon való megfelelést, hiszen minden a belső audit során megtalált nem megfelelőség egy-egy újabb esély arra, hogy a rendszer folyamatait fejlesszük.

 

Nagyon kevés cég engedheti meg magának, hogy az irányítási rendszerek belső auditjára fő foglalkozású belső auditorokat alkalmazzon, ezért általában a kijelölt auditoroktól a napi szokásos rutin mellett várják el a belső auditok lefolytatását. Ha a munkatársaknak a belső auditok megfelelően részletes lefolytatására nincs idejük, akkor a nem megfelelőségek rejtve maradhatnak a vezetőség előtt. 

 

 

 Belső auditokban nagy tapasztalatra szert tett szakembereink segítenek a belső auditok elvégzésében, a rendszerek nem megfelelőségeinek felfedésében és akár a helyesbítő és megelőző intézkedések meghatározásában is.

 

 

Partnereink , hallgatóink mondták

Delphi - Autóipari belső auditor képzés

 "Egy percig sem éreztem, hogy elkalandozott volna a figyelmem, folyamatosan lekötötték. Az elmélet, gyakorlat arányát épp megfelelőnek tartottam.  Szívesen vennék egy workshop jellegű képzést fél év mú...

Vállalati auditorok szakmai, tárgyalástechnikai és kommunikációs továbbképzése

A modul célja:  Az ISO/TS 16949 szabvány által megkövetelt folyamat- és termékaudit elvek és követelmények ismertetése, valamint az auditorok kommunikációs képességének fejlesztése.   A m...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin