Belső auditok, auditra felkészítés

Auditra való felkészítés - Belső auditoroknak

 

A belső auditok megfelelő elvégzése nagy mértékben befolyásolja az irányítási rendszerek működésének hatékonyságát és a külső felek általi auditokon való megfelelést, hiszen minden a belső audit során megtalált nem megfelelőség egy-egy újabb esély arra, hogy a rendszer folyamatait fejlesszük.

 

Nagyon kevés cég engedheti meg magának, hogy az irányítási rendszerek belső auditjára fő foglalkozású belső auditorokat alkalmazzon, ezért általában a kijelölt auditoroktól a napi szokásos rutin mellett várják el a belső auditok lefolytatását. Ha a munkatársaknak a belső auditok megfelelően részletes lefolytatására nincs idejük, akkor a nem megfelelőségek rejtve maradhatnak a vezetőség előtt. 

 

 

 Belső auditokban nagy tapasztalatra szert tett szakembereink segítenek a belső auditok elvégzésében, a rendszerek nem megfelelőségeinek felfedésében és akár a helyesbítő és megelőző intézkedések meghatározásában is.

 

 

Partnereink , hallgatóink mondták

QP Zrt.

"Az oktató az MSA képzést, ami egy nagyon száraz és nehéz anyag, úgy tudta átadni nekünk, hogy az élvezhető és megtanulható volt. Mindkét képzésnél az oktató szakmai tudása kimagaslott &ea...

Integrált irányítási belső auditor (MIR-KIR)

A modul célja: Az ISO 9001 és az ISO 14001 szabványokban megfogalmazott elvek és követelmé-nyek elemzése, az integrált irányítási rendszerekkel kapcsolatos elvárások értelmezése, vala-mint az auditok ISO 19011 ...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin