Belső auditok, auditra felkészítés

Auditra való felkészítés - Belső auditoroknak

 

A belső auditok megfelelő elvégzése nagy mértékben befolyásolja az irányítási rendszerek működésének hatékonyságát és a külső felek általi auditokon való megfelelést, hiszen minden a belső audit során megtalált nem megfelelőség egy-egy újabb esély arra, hogy a rendszer folyamatait fejlesszük.

 

Nagyon kevés cég engedheti meg magának, hogy az irányítási rendszerek belső auditjára fő foglalkozású belső auditorokat alkalmazzon, ezért általában a kijelölt auditoroktól a napi szokásos rutin mellett várják el a belső auditok lefolytatását. Ha a munkatársaknak a belső auditok megfelelően részletes lefolytatására nincs idejük, akkor a nem megfelelőségek rejtve maradhatnak a vezetőség előtt. 

 

 

 Belső auditokban nagy tapasztalatra szert tett szakembereink segítenek a belső auditok elvégzésében, a rendszerek nem megfelelőségeinek felfedésében és akár a helyesbítő és megelőző intézkedések meghatározásában is.

 

 

Partnereink , hallgatóink mondták

2 napos belső auditor képzés

"Az első nap szabványismeret etap meglehetősen részletes volt, ezért nap végére elfáradtam, bár tudom, hogy ez az alapja a korrekt belső auditori munkának. Szerencsére a második nap sokkal interaktívabb volt, amikor a termelésbe...

Rendszerfejlesztés

Irányítási rendszerek fejlesztése    Az irányítási rendszerek fejlesztése elengedhetetlen része a rendszerek működtetésének, az erőforrásoka viszont elvonja a mindennapi munkától.   S...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin