Belső auditok, auditra felkészítés

Auditra való felkészítés - Belső auditoroknak

 

A belső auditok megfelelő elvégzése nagy mértékben befolyásolja az irányítási rendszerek működésének hatékonyságát és a külső felek általi auditokon való megfelelést, hiszen minden a belső audit során megtalált nem megfelelőség egy-egy újabb esély arra, hogy a rendszer folyamatait fejlesszük.

 

Nagyon kevés cég engedheti meg magának, hogy az irányítási rendszerek belső auditjára fő foglalkozású belső auditorokat alkalmazzon, ezért általában a kijelölt auditoroktól a napi szokásos rutin mellett várják el a belső auditok lefolytatását. Ha a munkatársaknak a belső auditok megfelelően részletes lefolytatására nincs idejük, akkor a nem megfelelőségek rejtve maradhatnak a vezetőség előtt. 

 

 

 Belső auditokban nagy tapasztalatra szert tett szakembereink segítenek a belső auditok elvégzésében, a rendszerek nem megfelelőségeinek felfedésében és akár a helyesbítő és megelőző intézkedések meghatározásában is.

 

 

Partnereink , hallgatóink mondták

ARGE 2000 Kft. (Gyál)

A szervezésben gyors, rugalmas, vevő centrikus, az ARGE 2000 Kft. számára tökéletesen megfelelő!....

Folyamatos fejlesztés képzés (PDCA)

  A folyamatos fejlesztés, vizuális menedzsment képzés célja:     A vizuális eszközökkel történő információ-megosztás, kommunikáció jelentősége, vizuális menedzsment. Lehető...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin