ISO 9001 minőségirányítási rendszer

ISO 9001 minőségirányítási rendszer ISO 9001 minőségirányítási rendszer

Az ISO 9001:2015-ös szabvány 

 

A legelterjedtebben használt minőségirányítási szabvány. Követelményei mára annyira fejlődtek, hogy nem csak a termelő cégek tudják hatékonyan alkalmazni, hanem az üzleti élet minden területére alkalmazhatóak. Éppen ezért az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti tanúsítást a legtöbb vevő elvárja a beszállítóitól, legyen szó termelésről, vagy szolgáltatásról, intézményekről, oktatásról. Az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti tanúsítás sok esetben előfeltétele lehet pályázatokon, tendereken való részvételnek is.

 

Cégünk szakemberei az ipar és szolgáltatás különböző területein működő cégekkel, intézményekkel dolgoztak együtt az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kidolgozásán, és tanúsításra felkészítésén, így sokrétű tapasztalatukkal hatékonyan tudják segíteni a cégeket a felkészülésben.

 

Sok cégnek az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti minőségirányítási rendszere tanúsítása után nincs erőforrása a rendszer karbantartására, a szükséges belső auditok hatékony elvégzésére. Mi ebben is segítünk, és vállaljuk a cégek folyamatainak rendszeres felmérését, az irányítási rendszer frissítését a változások szerint, a belső auditok elvégzését, és a talált nemmegfelelőségek kijavításának koordinálását.

 

A rendszer folyamatos felügyeletét minőségbiztosítási szakembereink szerződéssel akár folyamatosan is tudják végezni.

 

 

Jelentkezés a tanfolyamra

 

Partnereink , hallgatóink mondták

Dewhurst Hungary Kft. (Sóskút)

Munkatársaik szakértelmükkel, kitartásukkal, lelkiismeretes munkájukkal a megbízói igényeinket magas minőségi színvonalon, rugalmasan és kifogástalanul teljesítették. ...

ISO 2015 átképző nap

A képzés célja:   A ISO 9001  szabvány legújabb módosításának megismertetése. A 2015-ös szabvány változásainak bemutatása. A már meglévő ISO 9001 szabvány ismerettel rende...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin