ISO 9001 minőségirányítási rendszer

ISO 9001 minőségirányítási rendszer ISO 9001 minőségirányítási rendszer

Az ISO 9001:2015-ös szabvány 

 

A legelterjedtebben használt minőségirányítási szabvány. Követelményei mára annyira fejlődtek, hogy nem csak a termelő cégek tudják hatékonyan alkalmazni, hanem az üzleti élet minden területére alkalmazhatóak. Éppen ezért az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti tanúsítást a legtöbb vevő elvárja a beszállítóitól, legyen szó termelésről, vagy szolgáltatásról, intézményekről, oktatásról. Az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti tanúsítás sok esetben előfeltétele lehet pályázatokon, tendereken való részvételnek is.

 

Cégünk szakemberei az ipar és szolgáltatás különböző területein működő cégekkel, intézményekkel dolgoztak együtt az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kidolgozásán, és tanúsításra felkészítésén, így sokrétű tapasztalatukkal hatékonyan tudják segíteni a cégeket a felkészülésben.

 

Sok cégnek az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti minőségirányítási rendszere tanúsítása után nincs erőforrása a rendszer karbantartására, a szükséges belső auditok hatékony elvégzésére. Mi ebben is segítünk, és vállaljuk a cégek folyamatainak rendszeres felmérését, az irányítási rendszer frissítését a változások szerint, a belső auditok elvégzését, és a talált nemmegfelelőségek kijavításának koordinálását.

 

A rendszer folyamatos felügyeletét minőségbiztosítási szakembereink szerződéssel akár folyamatosan is tudják végezni.

 

 

Jelentkezés a tanfolyamra

 

Partnereink , hallgatóink mondták

2 napos belső auditor képzés

"Az első nap szabványismeret etap meglehetősen részletes volt, ezért nap végére elfáradtam, bár tudom, hogy ez az alapja a korrekt belső auditori munkának. Szerencsére a második nap sokkal interaktívabb volt, amikor a termelésbe...

Laboratóriumi minőségirányítási belső auditor képzés (ISO 17025:2005)

A modul célja: A modul célja, hogy a résztvevők ismereteket szerezzenek a vizsgáló és kalibráló laboratóriumok minőségirányítási rendszerével kapcsolatos nemzetközi szabványi követelményekről...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin