ISO 9001 minőségirányítási rendszer

ISO 9001 minőségirányítási rendszer ISO 9001 minőségirányítási rendszer

Az ISO 9001:2015-ös szabvány 

 

A legelterjedtebben használt minőségirányítási szabvány. Követelményei mára annyira fejlődtek, hogy nem csak a termelő cégek tudják hatékonyan alkalmazni, hanem az üzleti élet minden területére alkalmazhatóak. Éppen ezért az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti tanúsítást a legtöbb vevő elvárja a beszállítóitól, legyen szó termelésről, vagy szolgáltatásról, intézményekről, oktatásról. Az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti tanúsítás sok esetben előfeltétele lehet pályázatokon, tendereken való részvételnek is.

 

Cégünk szakemberei az ipar és szolgáltatás különböző területein működő cégekkel, intézményekkel dolgoztak együtt az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kidolgozásán, és tanúsításra felkészítésén, így sokrétű tapasztalatukkal hatékonyan tudják segíteni a cégeket a felkészülésben.

 

Sok cégnek az ISO 9001:2015-ös szabvány szerinti minőségirányítási rendszere tanúsítása után nincs erőforrása a rendszer karbantartására, a szükséges belső auditok hatékony elvégzésére. Mi ebben is segítünk, és vállaljuk a cégek folyamatainak rendszeres felmérését, az irányítási rendszer frissítését a változások szerint, a belső auditok elvégzését, és a talált nemmegfelelőségek kijavításának koordinálását.

 

A rendszer folyamatos felügyeletét minőségbiztosítási szakembereink szerződéssel akár folyamatosan is tudják végezni.

 

 

Jelentkezés a tanfolyamra

 

Partnereink , hallgatóink mondták

Metz - Méréstechnikai képzés

"A képzés teljesen lefedte az igényeinket, főleg az oktató profizmusa tetszett. Minden kérdésre válaszolt, addig nem mentünk tovább az anyagban, amíg meg nem értettük." ...

ISO 2015 átképző nap

A képzés célja:   A ISO 9001  szabvány legújabb módosításának megismertetése. A 2015-ös szabvány változásainak bemutatása. A már meglévő ISO 9001 szabvány ismerettel rende...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin