2017. március 28. kedd, 21:09

Műszakvezetők

Műszakvezetői tréning

 

A tréning célja

A tréning célja, hogy a résztvevők fejlesszék azokat a készségeket, kompetenciákat, melyek a legfontosabbak ahhoz, hogy vezetői munkájukat sikeresen tudják végezni, valamint ahhoz, hogy megfeleljenek mind a felülről, vezetőiktől érkező, mind pedig a beosztottjaiktól érkező elvárásoknak. 

A tréning során a résztvevők ismerjék meg azokat a kommunikációs alapvetéseket, amelyek birtokában sikeresen tudják átadni üzeneteiket úgy, hogy a kommunikációs partnereikkel meglévő kapcsolat nem sérül meg. További cél, hogy a résztvevők megismerjék a hatékony teljesítménymenedzselés eszköztárát, annak érdekében, hogy eredményekre tudják vezetni saját dolgozóikat, csapataikat.

Egy jó műszakvezetőnek elengedhetetlen, hogy megismerkedjen a konfliktusok kialakulásának okaival, lefolyásának törvényszerűségeivel és pszichológiai mechanizmusaival. Tréningünjkön megIsmerik és gyakorolják azokat a konfliktuskezelési stílusokat és hatékony eszközöket, amelyeket később sikerrel tudnak alkalmazni munkahelyi konfliktusaik megoldásában.

 

Témakörök

  • Hatékony vezetői kommunikáció 
  • Teljesítménymenedzselés a gyakorlatban
  • Konfliktuskezelés
  • Stresszkezelés és a belső világ menedzselése

 

A tréning időtartama

40 óra, 5 nap

2017. március 28. kedd, 20:56

A jó művezető

 

Egy jó művezető törődik a munkatársaival!

 

 

 

Igen, de törődik-e a saját vezetőivel? Sokszor azt tapasztalom, hogy nem. "Akkor se adom be a derekam!" mondta nekem indulatosan egy  művezető . Nekem az a tapasztalatom, hogy a jó vezetők jó követők voltak! Biztos ők is észrevették saját vezetőik hibáit, de inkább arra fókuszáltak, hogy mit tudnak eltanulni tőlük.

Kategória: Hírek

Legjobb dolgozóból legjobb vezető?

                               

 

                                       7+1 kihívás, amire számítson 

 

 

A frontvonalon dolgozó vezető tipikus „utazása” ilyen:
  • Jól dolgozik, 

  • Felsővezetői ezt észreveszik és 

  • Kinevezik vezetőnek (csoportvezető, csapatvezető, sorvezető, cella vezető, supervisor, művezető)

  • Bedobják a mélyvízbe.

  • Ha nem válik be, leváltják; ha beválik, marad.

 

Kategória: Hírek

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Méréstechnikai képzésünk

"Lenyűgözött az oktató profizmusa valamint nagyon tetszett hogy az oktatás nem maradt meg az elmélet síkján, hanem elmélyedtünk a gyakorlati alkalmazás területén is. Csak ajánlani tudom a képzést."...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin