Önismeret

Olvasás 366 alkalommal
Kategória: Képzések

Egy kommunikációs képzés, mely DISC felméréssel ad információt arról, hogy mennyire aktív, és hogy a feladatok megoldására, vagy az emberi kapcsolatokra helyezi-e inkább a hangsúlyt. Ezek alapján lehet következtetni arra, mennyire illik egy csoportba vagy éppen egy vezetőhöz, hogyan lehet motiválni, milyen a teljesítménye, és hogyan fogja menedzselni az esetlegesen felmerülő konfliktusokat. 

Képzésünket azoknak ajánljuk, akik önismeretét és együttműködési készségét és hatékonyságát szeretné fejleszteni. Egyéneknek és csapatoknak egyaránt.

A tréning célja a DISC karakterek részletes megismerése, a résztvevők saját DISC karaktereinek beazonosítása (domináns, befolyásoló, stabil, tudatos). Továbbá a DISC szerinti tipizálás magabiztos elsajátítása és rutinos alkalmazása a mindennapok és jellemző munkahelyi szituációk során.

 

Mit mutat meg a DISC teszt?

  • Domináns: a „karmester”, akinek nagyon fontos, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy ő akarja, határozott fellépésű és proaktív
  • A Befolyásoló: aki lelkes, optimista, beszédes és csapatjátékos
  • A Stabil: aki higgadt, barátságos, együttérző és nagylelkű
  • A Tudatos: aki pontos, analitikus, a részletekre figyelő

 

A képzés időtartama: 16 óra, 2 nap

Maximális csoportlétszám: 12 fő

 

Ajánlott képzéseink:

Időgazdálkodás

Asszertív kommunikáció

Z-Generáció kezelése 

 

 

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Fröccsöntő képzésünkről

"Nagyon jónak tartottam az oktatást, a szakmaiság, vagyis az oktató felkészültsége nagyon jó. Érdekes volt a tréning, mert ilyen képzésen még nem jártam. Nagyon korrekt volt. minden aktuális kérdé...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin