Műanyagipari termékek gyártása

Termékek gyártása

 

Korszerű, jó minőségű műszaki megoldásokat kínálunk partnereinknek a maximális megelégedettségre törekedve.

Jelenleg 6 darab fröccsöntőgéppel rendelkezünk,  amelyekkel képesek vagyunk terméket gyártani 1-210 g termékméretig.

A legkisebb gépünk  35 tonnás záróerejű a legnagyobb 150 tonnás.

Van vízszintes és függőleges elrendezésű fröccsöntőgépünk is, amelynek segítségével hatékonyan és biztonságosan tudunk  gyártani  fémbetét-behelyezéses termékeket is.

A gépeken kívül rendelkezünk minden szükséges  kiegészítő berendezéssel amelyekkel magas színvonalon és költséghatékonyan tudunk gyártani. Van  anguszdarálónk,  szerszámtemperálónk, granulátumszárítónk, belsőfűtés szabályzó egységünk…

Partnereink segítségével komplett szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, a szerszámtervezéstől a termékek leszállításáig.

 

 

Alapvető információk a gépeinkről:

Alapvető információk a gépekről

 

Függőleges géppel is rendelkezünk,

amellyel egyszerűen gyárthatók a fémbetétes termékek is. műanyagipar

 

 

 

 

Daráló, szerszámtemperáló, szárító, belsőfűtés Minden szükséges berendezésünk megvan.

Daráló,

szerszámtemperáló,

szárító, belsőfűtés vezérlő egység.

 

VÁKUUM TÜKRÖZÉS

Ez a technológia a környezetkímélő mivolta és a széleskörű alkalamzási területe miatt folyamatosan előtérbe fog kerülni.

 

Vákuum tükrözés A technológia rövid leírása:

A gép munkaterében, más néven kamrájában magasvákumot hozunk létre (10-4 mbar) és ebben a vákuumban elpárologtatunk nagy vegyi tisztaságú fémet. A fémionok az anód és a katód között áramlásba kezdenek és ha ezen áramlás útjába egy terméket belehelyezünk annak felületés kicsapódnak. Az így létrehozott bevonat nem tartalmaz oldószert, nincs melléktermék, nincs felszabaduló gőz vagy gáz…A terméket nem vesszük igénybe, nincs száradási idő és hőterhelés sem.

A kialakított bevonat magasfényű, a kiinduló felülettől függően tükör-fényes, vagy struktrált.

A folyamat vezérléséről PC és PLC gondoskodik.

A részletezett eljárással készíthetünk fényvisszaverő felületeket, világító berendezésekbe, pl. az autók „foncsorai” ilyen technológiával készülnek.

Alkalmas a fémgőzölt felület elektrosztatikai árnyékolási célokra, pl. adattároló egységek, fedélzeti számítógép, elektronikai műszerek burkolatának bevonatolására. De keszíthetünk vele dekorációs célra is termékeket, úgymint dísztárgyak, vagy reklámtáblák.

A gépünk jelenleg képes alumínium, ezüst, réz, szilícium elpárologtatására, valamint egy korrózió-gátló réteg, un. szilikonolaj felhordására, amely a termék felületére érve szilárd, átlátszó bevonatot alkot, megakadályozva a fémek oxidációját.

Partnereink , hallgatóink mondták

Izotóp Intézet Kft.

A szolgáltatás színvonalát kiválónak tartjuk....

Koordináta méréstechnika, haladó szint

A képzés célja: Azon résztvevők, akik elsajátították már a független koordináta méréstechnika elemeit, szabályait, azaz az alapokat, továbblépve megfelelő programozási tudást szerezzenek.  ...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin