2016. október 25. kedd, 10:50

Hova lettek a dolgozóink?

Hova lettek a dolgozóink?  - Középvezetők képzése és az Automotive Hungary 2016 kiállítás

 

 

 

A TEKT Kft. teljes szakértői gárdával vett részt az Automotive Hungary 2016 kiállításon. Én a középvezetői képzési programunkról beszélgettem a standunkat felkereső résztvevőkkel.

 

 

Kategória: Hírek

Képzésekkel készíti fel a cégeket a Z generációra a TEKT Kft.

 

A jövő munkaerő-piaci kihívásaihoz nemcsak a munkaerőhiány kezelése, hanem a Z generáció korábbi korosztályoktól eltérő tulajdonságaihoz való alkalmazkodás is hozzátartozik. Erre dolgozott ki tréningeket, képzéseket az Automotive Hungary kiállításon is jelen lévő TEKT Kft.

 

Kategória: Hírek
2016. október 13. csütörtök, 19:03

Fröccsöntés

Fröccsöntési szimuláció a könnyebb tervezhetőségért

 

A francia Transvalor új szoftvert fejlesztett, ami még széleskörűbbé és pontosabbá teszi a műanyaggyártás tervezhetőségét.

 

Kategória: Hírek
2016. október 06. csütörtök, 18:34

Múlt és jelen

Múlt és jelen az autóiparban

 

 

Trabant, Lada, Warburg, Dacia, Moszkvics, Polski Fiat - és a Škoda. A '80-as évek magyarországi autó parkjának legjavát tette ki.

Kinek, mi volt a kedvenc márkája, melyik mellett voksolt - ízlések és pofonok. Nézzük meg az egyik nagy kedvencet: a Škoda múltja és jelene!

 

Kategória: Hírek

Megrendelőink

Partnereink , hallgatóink mondták

Dewhurst Hungary Kft. (Sóskút)

Munkatársaik szakértelmükkel, kitartásukkal, lelkiismeretes munkájukkal a megbízói igényeinket magas minőségi színvonalon, rugalmasan és kifogástalanul teljesítették. ...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin