Kreativitás az üzleti életben - Kreatív gondolkodás racionális üzletembereknek

Kreatív gondolkodás racionális üzletembereknek

Kétszer fél napos workshop az üzleti életben dolgozók (vezetők, menedzserek, marketinggel, termék- és szolgáltatásfejlesztéssel foglalkozók) számára.

 

 


Hogyan gondolkodik Ön, amikor cégének egyre több megszorítással kell szembenéznie, miközben egyre erősebb a verseny?

Kreativitás workshopjaink tapasztalata alapján tudjuk, hogy problémák megoldásakor elménk természetes szokása, hogy új erőforrásokat akar bevonni a problématérbe. Olyan megoldásokat próbál "megálmodni", amelyekhez lényegi átalakításokra van szükség a termékben, a szolgáltatásban, annak ellenére, hogy egyre kevesebb a "tartalék" a szervezetben.

Ugyancsak természetes viselkedés, hogy a megszorítások közepette a cégek egyre ádázabbul próbálnak harcolni versenytársaikkal, keményebb munkára "motiválva" munkatársaikat, szóval egyre erősebben próbálják tenni ugyanazt!
 
Van-e más lehetőség?

 

Meggyőződésünk, hogy van és ez nem más, mint a kreatív gondolkodás. A kreatív gondolkodással nem azt kívánjuk mondani, hogy rossz vagy felesleges az eddigi gondolkodás, hanem azt, hogy azzal kiegészülve sikeresebben felel meg minden cég a környezeti kihívásoknak.
Mire jó az üzleti életben a kreativitás? A kreativitás szemléletét és technikát felhasználhatja:

  • Termékei, szolgáltatásai, menedzselési módszerei fejlesztésében, új ötletek kidolgozásában, új alternatívák generálásában.

  • A cégen belüli problémamegoldás folyamatában.

  • A meglévő erőforrások hatékonyabb kihasználásában.

  • Jelenlegi gondolkodásmódjának "provokálására", próbára tételére.

 

Mit kínálunk a kreativitás workshop során?

 

  • Egy izgalmas, saját élményű tanulásra épülő műhelymunkát, melynek során Ön egyéni és csapatmunkában vesz részt és aktívan gyakorolja a bemutatott eszközök használatát.

  • Megismertetjük a kreativitás azon technikáival, eszközeivel, melyeket a kreativitás legnagyobb alakjai fejlesztették ki, illetve gyűjtöttek össze kreatív ötletek tanulmányozása során. E technikák és eszközök könnyen érthetőek és gyakorlással elsajátíthatóak.

  • A bemutatott eszközöket a workshop során azonnal kipróbálhatja saját termékei, szolgáltatásai fejlesztésében.

  • A képzés utáni fejlődést olvasmányokkal, könyvajánlókkal és praktikus linkek megismertetésével segítjük.

 

Ajánlott képzésink:

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Partnereink , hallgatóink mondták

Fröccsöntő képzésünkről

"Nagyon jónak tartottam az oktatást, a szakmaiság, vagyis az oktató felkészültsége nagyon jó. Érdekes volt a tréning, mert ilyen képzésen még nem jártam. Nagyon korrekt volt. minden aktuális kérdé...

Train the trainers- Belső trénerek képzése

Képzésünket olyan belső trénerek részére dolgoztuk ki, akik termelési környezetben végzik munkájukat.  A képzés alapfilozófiája, hogy az oktatásban végső soron nem az számít, mit okít...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin