Kreativitás az üzleti életben - Kreatív gondolkodás racionális üzletembereknek

Kreatív gondolkodás racionális üzletembereknek

Kétszer fél napos workshop az üzleti életben dolgozók (vezetők, menedzserek, marketinggel, termék- és szolgáltatásfejlesztéssel foglalkozók) számára.

 

 


Hogyan gondolkodik Ön, amikor cégének egyre több megszorítással kell szembenéznie, miközben egyre erősebb a verseny?

Kreativitás workshopjaink tapasztalata alapján tudjuk, hogy problémák megoldásakor elménk természetes szokása, hogy új erőforrásokat akar bevonni a problématérbe. Olyan megoldásokat próbál "megálmodni", amelyekhez lényegi átalakításokra van szükség a termékben, a szolgáltatásban, annak ellenére, hogy egyre kevesebb a "tartalék" a szervezetben.

Ugyancsak természetes viselkedés, hogy a megszorítások közepette a cégek egyre ádázabbul próbálnak harcolni versenytársaikkal, keményebb munkára "motiválva" munkatársaikat, szóval egyre erősebben próbálják tenni ugyanazt!
 
Van-e más lehetőség?

 

Meggyőződésünk, hogy van és ez nem más, mint a kreatív gondolkodás. A kreatív gondolkodással nem azt kívánjuk mondani, hogy rossz vagy felesleges az eddigi gondolkodás, hanem azt, hogy azzal kiegészülve sikeresebben felel meg minden cég a környezeti kihívásoknak.
Mire jó az üzleti életben a kreativitás? A kreativitás szemléletét és technikát felhasználhatja:

  • Termékei, szolgáltatásai, menedzselési módszerei fejlesztésében, új ötletek kidolgozásában, új alternatívák generálásában.

  • A cégen belüli problémamegoldás folyamatában.

  • A meglévő erőforrások hatékonyabb kihasználásában.

  • Jelenlegi gondolkodásmódjának "provokálására", próbára tételére.

 

Mit kínálunk a kreativitás workshop során?

 

  • Egy izgalmas, saját élményű tanulásra épülő műhelymunkát, melynek során Ön egyéni és csapatmunkában vesz részt és aktívan gyakorolja a bemutatott eszközök használatát.

  • Megismertetjük a kreativitás azon technikáival, eszközeivel, melyeket a kreativitás legnagyobb alakjai fejlesztették ki, illetve gyűjtöttek össze kreatív ötletek tanulmányozása során. E technikák és eszközök könnyen érthetőek és gyakorlással elsajátíthatóak.

  • A bemutatott eszközöket a workshop során azonnal kipróbálhatja saját termékei, szolgáltatásai fejlesztésében.

  • A képzés utáni fejlődést olvasmányokkal, könyvajánlókkal és praktikus linkek megismertetésével segítjük.

 

Ajánlott képzésink:

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Partnereink , hallgatóink mondták

Nyílt mérőeszköz kezelő képzésünk

Nagyon tartottam tőle, hogy száraz tananyagot fogok hallgatni, ehhez képest igazán pozitívan csalódtam. Mind az oktatási anyag mind pedig az odaadott tananyag az elvártnak megfelelt, később is forgatni fogom. Szívesen ajánlom mindenkinek aki ebben...

Asszertív kommunikáció

Hatékony és etikus önérvényesítés szelíd eszközökkel   Kinek javasoljuk az asszertív kommunikációs tréninget?  Mindenkinek,  • aki szeretne sikeresen kommunikálni otthon és a ...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin