Hatékony együttműködést segítő technikák

Kategória: Szervezetfejlesztés

A képzés célja:


A képzés célja a résztvevőket megismertetni az önismeret, a kommunikáció és a konfliktuskezelés fogalmaival, eszközeivel, folyamataival elméletre épülő helyzetgyakorlatokon, tréningeken keresztül.

 

 


A résztvevők önismereti, kommunikációs és konfliktuskezelési készségeinek fejlesztése (saját csapatukkal és a csapattagokkal,  a vezetőikkel és az értéklánc többi szereplőjével való együttműködésben és kommunkiációban). A képzés célja továbbá közös értelmezés kialakítása az önismeret, a kommunikáció és a konfliktuskezelés szerepéről, súlyáról a komplex rendszerek működtetésében, valamint a hálószerűen működő szervezetek újszerű együttműködési, kommunikációs törvényszerűségeiről.Megszerezhető kompetenciák:


A résztvevők továbbfejleszthető önismereti, kommunikációs és konfliktuskezelési készséggel, ismeretekkel, módszerekkel és gyakorlattal rendelkeznek, képesek másokkal együttműködni, képesek csapatban dolgozni.


 
Modulok:

 

  • Önismeret

  • Én és a csoport (csoportfolyamatok, csoportszerepek, csoportdinamika)

  • Kommunikáció

  • Konfliktuskezelés

 

Ajánlott képzéseink:

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Partnereink , hallgatóink mondták

Delphi - Autóipari belső auditor képzés

 "Egy percig sem éreztem, hogy elkalandozott volna a figyelmem, folyamatosan lekötötték. Az elmélet, gyakorlat arányát épp megfelelőnek tartottam.  Szívesen vennék egy workshop jellegű képzést fél év mú...

Túl a csapatépítésen! - coaching csapatoknak

Coaching csapatoknak A csapat nem hasonlítható egy géphez, amelynek elemei bármikor kicserélhetőek, hanem egy élő, dinamikus rendszer, kimondott és ki nem mondott szabályokkal, tervekkel, vakfoltokkal, elvárásokkal, hangulatokkal.  ...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin