Hatékony együttműködést segítő technikák

Kategória: Szervezetfejlesztés

A képzés célja:


A képzés célja a résztvevőket megismertetni az önismeret, a kommunikáció és a konfliktuskezelés fogalmaival, eszközeivel, folyamataival elméletre épülő helyzetgyakorlatokon, tréningeken keresztül.

 

 


A résztvevők önismereti, kommunikációs és konfliktuskezelési készségeinek fejlesztése (saját csapatukkal és a csapattagokkal,  a vezetőikkel és az értéklánc többi szereplőjével való együttműködésben és kommunkiációban). A képzés célja továbbá közös értelmezés kialakítása az önismeret, a kommunikáció és a konfliktuskezelés szerepéről, súlyáról a komplex rendszerek működtetésében, valamint a hálószerűen működő szervezetek újszerű együttműködési, kommunikációs törvényszerűségeiről.



Megszerezhető kompetenciák:


A résztvevők továbbfejleszthető önismereti, kommunikációs és konfliktuskezelési készséggel, ismeretekkel, módszerekkel és gyakorlattal rendelkeznek, képesek másokkal együttműködni, képesek csapatban dolgozni.


 
Modulok:

 

  • Önismeret

  • Én és a csoport (csoportfolyamatok, csoportszerepek, csoportdinamika)

  • Kommunikáció

  • Konfliktuskezelés

 

Ajánlott képzéseink:

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Partnereink , hallgatóink mondták

Delphi - Autóipari belső auditor képzés

"Nagyon érezhető volt az oktatók szakmaisága és rugalmassága! Az átadott tudásanyag nem volt száraz, hanem meglehetősen érdekes. Minden feltett kérdésre korrekt választ kaptunk."...

Hatékonyságnövelő technikák az üzleti életben

A képzés célja   A képzés célja a résztvevőkkel megismertetni és elsajátíttatni olyan technikákat, melyek segítségével képesek felmérni és definiálni a különböző s...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin