Hatékony együttműködést segítő technikák

Kategória: Szervezetfejlesztés

A képzés célja:


A képzés célja a résztvevőket megismertetni az önismeret, a kommunikáció és a konfliktuskezelés fogalmaival, eszközeivel, folyamataival elméletre épülő helyzetgyakorlatokon, tréningeken keresztül.

 

 


A résztvevők önismereti, kommunikációs és konfliktuskezelési készségeinek fejlesztése (saját csapatukkal és a csapattagokkal,  a vezetőikkel és az értéklánc többi szereplőjével való együttműködésben és kommunkiációban). A képzés célja továbbá közös értelmezés kialakítása az önismeret, a kommunikáció és a konfliktuskezelés szerepéről, súlyáról a komplex rendszerek működtetésében, valamint a hálószerűen működő szervezetek újszerű együttműködési, kommunikációs törvényszerűségeiről.Megszerezhető kompetenciák:


A résztvevők továbbfejleszthető önismereti, kommunikációs és konfliktuskezelési készséggel, ismeretekkel, módszerekkel és gyakorlattal rendelkeznek, képesek másokkal együttműködni, képesek csapatban dolgozni.


 
Modulok:

 

  • Önismeret

  • Én és a csoport (csoportfolyamatok, csoportszerepek, csoportdinamika)

  • Kommunikáció

  • Konfliktuskezelés

 

Ajánlott képzéseink:

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Partnereink , hallgatóink mondták

Győri Keksz Kft.

Színvonalas, megfelelő szolgáltatást nyújtottak....

A Tenger Urai

Szimulációs játék   Számítógép vezérlésű az együttműködést és a versenyt ötvöző szimulációs játék a környezettudatos magatartás fejlesztése érdek...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin