Hatékonyságnövelő technikák az üzleti életben

Kategória: Szervezetfejlesztés

A képzés célja

 

A képzés célja a résztvevőkkel megismertetni és elsajátíttatni olyan technikákat, melyek segítségével képesek felmérni és definiálni a különböző szervezeteket és azok folyamatait, továbbá képesek azokat újraszervezni, irányítani és fejleszteni a minőség és a hatékonyság folyamatos növelése érdekében.

 

 

 

A résztvevők ismerjék meg a projektszemléletben való gondolkodást, sajátítsák el a projektmenedzsment eszköztárát, a módszereket, melyek segítségével a projektek előkészíthetők, tervezhetők, megvalósíthatók, irányíthatók, követhetők és mérhetők.

 

A képzés rávilágít az emberi személyiség, valamint a társas interakciók és azok minőségének szerepére a szervezeten belüli egyéni és csapatmunka szempontjából.

 

A képzés kiemelt helyen foglalkozik minőségorientált eszközök, technikák és azok használatának bemutatásával.

 

Az elsajátított szemléleteket, módszereket és technikákat a résztvevők legyenek képesek az életben és a munkahelyükön is, a gyakorlatban alkalmazni.

 

A képzés során megszerezhető kompetenciák

 

A résztvevők ismerik a szervezetek különböző típusait, a szervezetek lehetséges felépítését, struktúráját, a szervezetek működésének motorjait, értik a vezetés szerepét a szervezeten belül. A résztvevők képesek szervezetek állapotfelmérésére, képesek meghatározni és pontosan leírni szervezetek folyamatait. A sikeresen végzett résztvevők képesek az általuk felmért folyamatok újraszervezésére. A résztvevők felismerik a változások szükségességét, birtokukban van a tudás a változások menedzselésére, irányítására.

 

A tanfolyamot sikeresen elvégzett résztvevők képesek projektszemléletben gondolkodni, ismerik a projektmenedzsment eszköztárát, módszereit, folyamatát, technikáit, a tervezéstől a megvalósításon át a lezárás- és értékelésig. A résztvevők képesek projektek előkészítésére, tervezésére, megvalósítására, menedzselésére, innovatív folyamatok irányítására.

 

A résztvevők továbbfejleszthető önismereti, kommunikációs és konfliktuskezelési készséggel, ismeretekkel, módszerekkel és gyakorlattal rendelkeznek, képesek másokkal együttműködni, képesek csapatban dolgozni.

 

A tanfolyamot sikeresen elvégzett résztvevők értik a minőség fontosságát, képesek minőségtechnikák alkalmazására.

 

A résztvevők képesek a gyakorlatban is alkalmazni, munkájuk során használni, a megismert technikákat, módszereket, eszközöket a folyamatok tervezésére, szabályozására, fejlesztésére.


Tematika, modulok
 

  • Szervezetismeret

  • Projektmenedzsment

  • Hatékony együttműködést segítő technikák

  • Minőségtechnikák

 

A képzés időtartama: 102 óra, 13 nap

 

Ajánlott képzéseink:

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Partnereink , hallgatóink mondták

Fröccsöntő képzésünkről

"Nagyon jónak tartottam az oktatást, a szakmaiság, vagyis az oktató felkészültsége nagyon jó. Érdekes volt a tréning, mert ilyen képzésen még nem jártam. Nagyon korrekt volt. minden aktuális kérdé...

Túl a csapatépítésen! - coaching csapatoknak

Coaching csapatoknak A csapat nem hasonlítható egy géphez, amelynek elemei bármikor kicserélhetőek, hanem egy élő, dinamikus rendszer, kimondott és ki nem mondott szabályokkal, tervekkel, vakfoltokkal, elvárásokkal, hangulatokkal.  ...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin