Menedzsment - vállalatirányítási ismeretek

Kategória: Szervezetfejlesztés

A képzés célja:


A képzés célja a résztvevőkkel megismertetni és elsajátíttatni a legalapvetőbb vezetési és menedzsment ismereteket, eszközöket, módszereket.

 

 


A képzés bemutatja a vezetés szerepét, helyét, funkcióját a szervezeti környezetben.


A résztvevők ismerjék meg a projektszemléletben való gondolkodást, kapjanak átfogó képet a projektmenedzsment eszköztáráról, a módszerekről, melyek segítségével a projektek előkészíthetők, tervezhetők, megvalósíthatók, irányíthatók, követhetők és mérhetők.


A résztvevők ismerjék meg a minőségszemléletben való gondolkodást, kapjanak alapvető minőségirányítási ismereteket, sajátítsák el a használatát a legfontosabb minőség- és hatékonyságjavító technikáknak.


Az elsajátított szemléleteket, módszereket és technikákat a résztvevők legyenek képesek az életben és a munkahelyükön is, a gyakorlatban alkalmazni.

 

A képzés során megszerezhető kompetenciák:


A résztvevők birtokában vannak a vezetéshez, az emberek irányításához, az emberi interakciók és viselkedés megértéséhez, valamint a csoportok működéséhez és működtetéséhez szükséges alapismeretek. A résztvevők ismerik a szervezetek különböző típusait, a szervezetek lehetséges felépítését, struktúráját, a szervezetek működésének motorjait, értik a vezetés szerepét, funkcióját a szervezeten belül. A résztvevők felismerik a változások szükségességét, birtokukban vannak a változások irányításához szükséges alapismeretek.


A sikeresen végzett résztvevők képesek projektszemléletben gondolkodni, elsajátították a projektmenedzsment elméleti és gyakorlati alapjait, ismerik a projektmenedzsment eszköztárát, módszereit, folyamatát, technikáit, a tervezéstől a megvalósításon át a lezárás- és értékelésig.


A képzést sikeresen elvégzett résztvevők értik a minőség szerepét, fontosságát, a folyamatok tervezésében, menedzselésében, mérésében, a gyártásban/szolgáltatásnyújtásban és az utókövetésben. A résztvevők birtokában vannak a szükséges minőségirányítási alapismeretek, definíciók, ismerik az ISO 9000-es szabványcsaládot, azon belül is az ISO 9001:2008 (MSZ EN ISO 9001:2009) minőségirányítási rendszerszabványt és követelményeit. A résztvevők értik az audit szerepét és jelentőségét. A résztvevők ismerik és képesek a gyakorlatban is alkalmazni, munkájuk során használni, a megismert minőségtechnikákat, módszereket, eszközöket.

 

Tematika, modulok:

 

  • Menedzsment ismeretek

  • Projektmenedzsment

  • Minőségirányítás

 

Képzési idő: 21 óra, 3 nap

 

Ajánlott képzéseink:

 

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Partnereink , hallgatóink mondták

QP Zrt.

"Az oktató az MSA képzést, ami egy nagyon száraz és nehéz anyag, úgy tudta átadni nekünk, hogy az élvezhető és megtanulható volt. Mindkét képzésnél az oktató szakmai tudása kimagaslott &ea...

Szervezetfejlesztés és kommunikáció

Szervezetfejlesztés és kommunikáció...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin