Projekt menedzsment tanfolyam

Kategória: Szervezetfejlesztés

Akkreditált képzésként (PL-7525) is elérhető.

 

A képzés célja


Segítséget nyújt, a munkatársak számára a különféle innovációs folyamatok menedzselésében. A képzés lényegét a projektek és az azok megvalósítását, menedzselését segítő technikák, módszerek és azok megismerése, átadása képezi.

 

 


A résztvevők ismerjék meg a projektszemléletben való gondolkodást, sajátítsák el a projektmenedzsment eszköztárát, a módszereket, melyek segítségével a projektek előkészíthetők, tervezhetők, megvalósíthatók, irányíthatók, követhetők és mérhetők. Az elsajátított szemlélet és módszerek segítségével a résztvevők legyenek képesek az életben és munkahelyükön is, a gyakorlatban alkalmazni azokat innovatív folyamatok irányítására.

 

Megszerezhető kompetenciák


A tanfolyamot sikeresen elvégzett résztvevők képesek projektszemléletben gondolkodni, ismerik a projektmenedzsment eszköztárát, módszereit, folyamatát, technikáit, a tervezéstől a megvalósításon át a lezárás- és értékelésig. A résztvevők képesek projektek előkészítésére, tervezésére, megvalósítására, menedzselésére, innovatív folyamatok irányítására.


A résztvevők ismerik a projektmenedzsment elméleti és gyakorlati alapjait, a legfontosabb definíciókat, a projektek ciklusait, fázisait, azok felépítésének, tervezésének, menedzselésének eszközeit, a projektszervezetek jellemzőit, megjelenési formáit, a projektszereplőket és szerepeket, képesek projektek tervezésére, tevékenységek és logikai kapcsolataik meghatározására, erőforrás-, idő-, költségtervezés és kockázatelemzés elvégzésére, hálótervek elkészítésére, értik a projektkontroll célját, funkcióját, alkalmazását.


Modulok:

 

  • Projektelméleti alapfogalmak

  • Projektciklus menedzsment (PCM)

  • A projektszervezet

  • A projektek emberi erőforrás menedzselése

  • A projekttervezés fázisai

  • Projektkontroll

  • Hálótervezés

 

Képzési idő: 30 óra, 4 nap

 

Ajánlott képzéseink:

 

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Partnereink , hallgatóink mondták

Dewhurst Hungary Kft. (Sóskút)

Munkatársaik szakértelmükkel, kitartásukkal, lelkiismeretes munkájukkal a megbízói igényeinket magas minőségi színvonalon, rugalmasan és kifogástalanul teljesítették. ...

Menedzsment - vállalatirányítási ismeretek

A képzés célja: A képzés célja a résztvevőkkel megismertetni és elsajátíttatni a legalapvetőbb vezetési és menedzsment ismereteket, eszközöket, módszereket.   ...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin