Projekt menedzsment tanfolyam

Kategória: Szervezetfejlesztés

Akkreditált képzésként (PL-7525) is elérhető.

 

A képzés célja


Segítséget nyújt, a munkatársak számára a különféle innovációs folyamatok menedzselésében. A képzés lényegét a projektek és az azok megvalósítását, menedzselését segítő technikák, módszerek és azok megismerése, átadása képezi.

 

 


A résztvevők ismerjék meg a projektszemléletben való gondolkodást, sajátítsák el a projektmenedzsment eszköztárát, a módszereket, melyek segítségével a projektek előkészíthetők, tervezhetők, megvalósíthatók, irányíthatók, követhetők és mérhetők. Az elsajátított szemlélet és módszerek segítségével a résztvevők legyenek képesek az életben és munkahelyükön is, a gyakorlatban alkalmazni azokat innovatív folyamatok irányítására.

 

Megszerezhető kompetenciák


A tanfolyamot sikeresen elvégzett résztvevők képesek projektszemléletben gondolkodni, ismerik a projektmenedzsment eszköztárát, módszereit, folyamatát, technikáit, a tervezéstől a megvalósításon át a lezárás- és értékelésig. A résztvevők képesek projektek előkészítésére, tervezésére, megvalósítására, menedzselésére, innovatív folyamatok irányítására.


A résztvevők ismerik a projektmenedzsment elméleti és gyakorlati alapjait, a legfontosabb definíciókat, a projektek ciklusait, fázisait, azok felépítésének, tervezésének, menedzselésének eszközeit, a projektszervezetek jellemzőit, megjelenési formáit, a projektszereplőket és szerepeket, képesek projektek tervezésére, tevékenységek és logikai kapcsolataik meghatározására, erőforrás-, idő-, költségtervezés és kockázatelemzés elvégzésére, hálótervek elkészítésére, értik a projektkontroll célját, funkcióját, alkalmazását.


Modulok:

 

  • Projektelméleti alapfogalmak

  • Projektciklus menedzsment (PCM)

  • A projektszervezet

  • A projektek emberi erőforrás menedzselése

  • A projekttervezés fázisai

  • Projektkontroll

  • Hálótervezés

 

Képzési idő: 30 óra, 4 nap

 

Ajánlott képzéseink:

 

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Partnereink , hallgatóink mondták

Metz - Méréstechnikai képzés

"A képzés teljesen lefedte az igényeinket, főleg az oktató profizmusa tetszett. Minden kérdésre válaszolt, addig nem mentünk tovább az anyagban, amíg meg nem értettük." ...

"The Beer Game"

"The Beer Game"   A rendszerek viselkedését szimuláló logisztikai játék Mit tesznek a szervezetek, amikor hibát követnek el? A természetes viselkedés, hogy elkezdik a hibát az emberekben keresni (a másik...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin