Projekt menedzsment tanfolyam

Kategória: Szervezetfejlesztés

Akkreditált képzésként (PL-7525) is elérhető.

 

A képzés célja


Segítséget nyújt, a munkatársak számára a különféle innovációs folyamatok menedzselésében. A képzés lényegét a projektek és az azok megvalósítását, menedzselését segítő technikák, módszerek és azok megismerése, átadása képezi.

 

 


A résztvevők ismerjék meg a projektszemléletben való gondolkodást, sajátítsák el a projektmenedzsment eszköztárát, a módszereket, melyek segítségével a projektek előkészíthetők, tervezhetők, megvalósíthatók, irányíthatók, követhetők és mérhetők. Az elsajátított szemlélet és módszerek segítségével a résztvevők legyenek képesek az életben és munkahelyükön is, a gyakorlatban alkalmazni azokat innovatív folyamatok irányítására.

 

Megszerezhető kompetenciák


A tanfolyamot sikeresen elvégzett résztvevők képesek projektszemléletben gondolkodni, ismerik a projektmenedzsment eszköztárát, módszereit, folyamatát, technikáit, a tervezéstől a megvalósításon át a lezárás- és értékelésig. A résztvevők képesek projektek előkészítésére, tervezésére, megvalósítására, menedzselésére, innovatív folyamatok irányítására.


A résztvevők ismerik a projektmenedzsment elméleti és gyakorlati alapjait, a legfontosabb definíciókat, a projektek ciklusait, fázisait, azok felépítésének, tervezésének, menedzselésének eszközeit, a projektszervezetek jellemzőit, megjelenési formáit, a projektszereplőket és szerepeket, képesek projektek tervezésére, tevékenységek és logikai kapcsolataik meghatározására, erőforrás-, idő-, költségtervezés és kockázatelemzés elvégzésére, hálótervek elkészítésére, értik a projektkontroll célját, funkcióját, alkalmazását.


Modulok:

 

  • Projektelméleti alapfogalmak

  • Projektciklus menedzsment (PCM)

  • A projektszervezet

  • A projektek emberi erőforrás menedzselése

  • A projekttervezés fázisai

  • Projektkontroll

  • Hálótervezés

 

Képzési idő: 30 óra, 4 nap

 

Ajánlott képzéseink:

 

 

Jelentkezés a tanfolyamra

Partnereink , hallgatóink mondták

QP Zrt.

"Az oktató az MSA képzést, ami egy nagyon száraz és nehéz anyag, úgy tudta átadni nekünk, hogy az élvezhető és megtanulható volt. Mindkét képzésnél az oktató szakmai tudása kimagaslott &ea...

Antidiszkriminációs és együttműködési készséget fejlesztő képzés

A képzés célja a képzés során megszerezhető kompetenciák: Antidiszkriminációs és együttműködési készséget fejlesztő képzés célja, hogy a legszélesebb értelemben vett megk&uum...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin