Lean specialista program

Kategória: Lean rendszer

A hatékony lean rendszerben minden lean eszköznek megvan a speciálisan arra képzett szakembere, aki a szervezetet a tudása megosztásával facilitálja a folyamatok minél hatékonyabbá tételének folyamatában.


A képzési koncepciónk szakít a megszokott képzési struktúrával, és arra összpontosít, hogy a képzés ne cél legyen, hanem a lean bevezetésének és működtetésének hosszú távon hatékony megvalósítását segítse. A koncepcióval elérhetjük azt, hogy a képzés, illetve az azzal szervesen összefüggő LEAN WORKSHOP végére a kiválasztott lean projektek sikeres befejezésével a Megbízó már realizálhatja is a befektetett erőforrások megtérülését.

A klasszikus folyamatos fejlesztéssel is sok esetben elérhetőek megfelelő eredmények, viszont a LEAN WORKSHOP-on az eszközök és erőforrások  koncentrált alkalmazásával magasabb szintő, és hosszútávon megtartható eredmények születnek.

 

A szokásos lean képzésekkel ellentétben a TEKT lean képzés során:

- Az oktató már a képzési projekt tervezési szakaszában együtt dolgozik a vállalattal, felmérve annak erőforrásait, és valós tréning szükségletét. A felmérés során közösen határozzák meg a megvalósítandó projektet, mely szorosan kapcsolódik az üzleti tervhez.
- A képzés során az oktató végig arra törekszik, hogy az átadott elméleti tudást a tanulók minél hamarabb a kijelölt projektek gyakorlati megvalósítására tudják felhasználni. A Megbízó igényeitől függően az elméleti képzés 5-10 nap.

A képzés során a kiválasztott –lehetőség szerint a WORKSHOPON kivitelezésre kerülő projektek  mentorálása a folyamat szerves része. Az oktató a képzéshez, és a WORKSHOPhoz rendelt projektek projekt összetettségétől függően 3-5 napot tölt el összesen konzultációs napokon, amikor a projekteket átvizsgálja a tanulókkal, azokban a szükséges javításokat meghatározzák, és megbeszélik a projekt WORKSHOPig elvégzendö feladatait.

A TEKT lean képzés előnye, hogy egyszerre kevesebb embert von ki a napi teendők ellátása alól, a tanulás a folyamatban történik.

 

A Képzési struktúra felépítés :  

 

 lean

 

 

Egy általános WORKSHOP időbeni alakulása és Felépítése :

 

 lean

 

 

 A WORKSHOP  szerkezeti felépítése :

 

lean

 

Lean specialista program

A hatékony lean rendszerben minden lean eszköznek megvan a speciálisan arra képzett szakembere, aki a szervezetet a tudása megosztásával facilitálja a folyamatok minél hatékonyabbá tételének folyamatában. ...

Partnereink , hallgatóink mondták

QP Zrt.

"Az oktató az MSA képzést, ami egy nagyon száraz és nehéz anyag, úgy tudta átadni nekünk, hogy az élvezhető és megtanulható volt. Mindkét képzésnél az oktató szakmai tudása kimagaslott &ea...

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin