Lean specialista program

Kategória: Lean rendszer

A hatékony lean rendszerben minden lean eszköznek megvan a speciálisan arra képzett szakembere, aki a szervezetet a tudása megosztásával facilitálja a folyamatok minél hatékonyabbá tételének folyamatában.


A képzési koncepciónk szakít a megszokott képzési struktúrával, és arra összpontosít, hogy a képzés ne cél legyen, hanem a lean bevezetésének és működtetésének hosszú távon hatékony megvalósítását segítse. A koncepcióval elérhetjük azt, hogy a képzés, illetve az azzal szervesen összefüggő LEAN WORKSHOP végére a kiválasztott lean projektek sikeres befejezésével a Megbízó már realizálhatja is a befektetett erőforrások megtérülését.

A klasszikus folyamatos fejlesztéssel is sok esetben elérhetőek megfelelő eredmények, viszont a LEAN WORKSHOP-on az eszközök és erőforrások  koncentrált alkalmazásával magasabb szintő, és hosszútávon megtartható eredmények születnek.

 

A szokásos lean képzésekkel ellentétben a TEKT lean képzés során:

- Az oktató már a képzési projekt tervezési szakaszában együtt dolgozik a vállalattal, felmérve annak erőforrásait, és valós tréning szükségletét. A felmérés során közösen határozzák meg a megvalósítandó projektet, mely szorosan kapcsolódik az üzleti tervhez.
- A képzés során az oktató végig arra törekszik, hogy az átadott elméleti tudást a tanulók minél hamarabb a kijelölt projektek gyakorlati megvalósítására tudják felhasználni. A Megbízó igényeitől függően az elméleti képzés 5-10 nap.

A képzés során a kiválasztott –lehetőség szerint a WORKSHOPON kivitelezésre kerülő projektek  mentorálása a folyamat szerves része. Az oktató a képzéshez, és a WORKSHOPhoz rendelt projektek projekt összetettségétől függően 3-5 napot tölt el összesen konzultációs napokon, amikor a projekteket átvizsgálja a tanulókkal, azokban a szükséges javításokat meghatározzák, és megbeszélik a projekt WORKSHOPig elvégzendö feladatait.

A TEKT lean képzés előnye, hogy egyszerre kevesebb embert von ki a napi teendők ellátása alól, a tanulás a folyamatban történik.

 

A Képzési struktúra felépítés :  

 

 lean

 

 

Egy általános WORKSHOP időbeni alakulása és Felépítése :

 

 lean

 

 

 A WORKSHOP  szerkezeti felépítése :

 

lean

 

Lean Manufacturing - az alapok

A lean egy vállalatszervezési, vállalatirányítási rendszer, amelynek célja, hogy a vállalat minél gazdaságosabban állítsa elő a termékeit, szolgáltatásait. A lean vállalat a tevékenysé...

Partnereink , hallgatóink mondták

ARGE 2000 Kft. (Gyál)

A szervezésben gyors, rugalmas, vevő centrikus, az ARGE 2000 Kft. számára tökéletesen megfelelő!....

Felhasználói menü

Facebook

Facebook

Linkedin

Linkedin