Keresés
Close this search box.

A siker egyik legfontosabb alapanyaga a folyamatos fejlődés.

A változó piaci környezetben mindig lépést kell tartani a trendekkel és a technológiákkal, ha versenyképesek szeretnénk maradni. Éppen ezért fontos az új tudás megszerzése és a szakmai kompetenciák folyamatos fejlesztése.

 

A TEKT nyílt képzéseinek legújabb kínálata olyan készségeket ad át, amelyek az iparág legjobbjai közé emelnek bennünket. A soft és hard skill-eket egyaránt fejlesztő képzések segítségével hatékonyabban tudjuk ellátni feladatainkat és növelni tudjuk a vállalatunk hatékonyságát.

 

Ha neked is fontos a folyamatos fejlődés és tanulás, és Te is a legjobban közé szeretnél tartozni, akkor készülj fel a sikeres karrieredre és lépj az iparág élére az új nyílt képzéseinkkel!

 

AIAG – VDA FMEA

Május 17-18.

Ismerd meg az új AIAG-VDA hibamód és hatás elemzés FMEA módszerével és Control Plan kidolgozásának követelményeivel. A kézikönyvet a vezető autóipari OEM-ek és Tier 1 beszállítók munkacsoportja fejlesztette ki a legjobb gyakorlatokat ötvözve, a két módszertant harmonizálva és egységes strukturált formába öntve.

 

Munkatársak motiválása
Június 05-07.

A megfelelően motivált munkatársak felbecsülhetetlenek, de mindenkit máshogy lehet igazán motiválni. Ismerd meg a különböző motivációs módszereket és ültesd át őket a munkahelyi mindennapokb.

 

AIAG CQI-23 Fröccsöntési folyamatelemzés
Május 22-23.

Ismerd meg részletesen az AIAG CQI 23 kézikönyvét. Fröccsöntési folyamatok,  eszközök, ellenőrzések használata és még sok más.

 

IATF 16949:2016 belső és beszállítói auditor
Június 12-14.

Tanuld meg az IATF 16949:2016 elveit és követelményeit, és az SO 9001:2015 szabványváltozásainak hatásait az autóiparra.

 

Mérőrendszerek elemzése (MSA), Gage R&R
Június 22-23.

Ebből a modulból megismerheted a metrológia és a minőségirányítási rendszerek legfontosabb módszereit és eszközeit.

 

Autóipari core tools alkalmazása
Július 03-05.

A technikai világban szinte mindenhez szükségesek szerszámok, eszközök vagy idegen szóval: tool-ok. Az autóipari elvárások pedig minden nappal egyre nagyobbak és kifinomultabbak. Tanuld meg az elvárásokat felülmúlóan elemezni és alkalmazni a hatékony minőségirányítási rendszereket.

 

5S, a kiváló munka öt pillére
Július 13-14.

Az 5S képzés modul célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az 5S rendszer alapjait, a rendszerhez tartozó eszközök és módszerek készség szintű használatát, melyek segítségével a kialakított rendszert működtetni tudják.

 

További képzéseink

Autóipar, műanyagipar, méréstechnika, soft-skillek és még sok másik képzés vár a weboldalunkon!

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.