Keresés
Close this search box.

COVID-19 óvintézkedések

A Tekt Kft. is szembesült a COVID-19 okozta problémákkal és fennakadásokkal. Annak érdekében, hogy alkalmazkodjuk a jelenlegi és a közeljövőben valószínűsíthető helyzettel különböző intézkedéseket hoztunk meg, amelyek bevezetése során az elsődleges szempont az egyének védelme és ezáltal az esetleges járványhelyzet hatásainak csökkentése volt.

Tisztelt Partnereink és jövőbeni Partnereink!

Mivel szolgáltatócégként mind szakmai, mind pedig fizikai szempontból is nagyon szoros kapcsolatot kell ápolnunk a partnereinkkel így a nyújtott szolgáltatások átszervezését csak lépésről lépésre tudjuk végrehajtani, annak érdekében, hogy azok a megszokott minőségben legyenek elérhetőek mindenki számára.


Ennek első eleme a képzési, tanácsadási és workshop szolgáltatásaink átalakítása. A mai naptól minden képzésünk, tanácsadónk és workshopunk is elérhető online formában. Annak érdekében, hogy a fent nevezett szolgáltatások továbbra is hatékonyan működhessenek, megfelelő online felületet, a jelenlegi különleges helyzetre felkészített oktatókat / tanácsadókat és módosított képzési tematikákat dolgoztunk ki.

További információk

Ezeken felül két új szolgáltatáselemet is bevezettünk, amelyet segíthetik a partnereink működését, az ideiglenes időszak megfelelő áthidalását:
Az elmúlt napokban rengeteg egyeztetést folytattunk mi is a kollégákkal és partnereinkkel, amelyek következtében arra a következtetésre jutottunk, hogy az egészségügyi járvány megelőzésén felül máris fontos, hogy a termelőcégek és a kiszolgáló funkciókat ellátó területek a leállások idejére is üzletfolytonossági tervet dolgozzanak ki, amely részben megalapozza a megfelelő újraindulást és felfuttatást, amelyet pedig egy üzleti rehabilitációs terv tud támogatni.

A fenti szakmai anyagok elkészítésében a Tekt Kft. szintén megfelelő szakmai támogatást tud nyújtani.

Amennyiben a fenti témakörökkel kapcsolatosan bármilyen kérdésük merülne fel, a +36 30 224 4207-es telefonszámon szívesen állunk rendelkezésükre.

A kialakult helyzet kezeléséhez pedig jó egészséget és kitartást kívánunk!

Tekt Kft. csapata

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.