Keresés
Close this search box.

Az Utánpótlás Krízis továbbra is fenyegeti a műanyagipart, és komoly veszélyt jelent a vállalatok számára. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a megfelelően képzett munkaerő hiánya kihat az iparág fenntartható fejlődésére és versenyképességére. A műanyagipar iránti növekvő kereslet és az ezzel párhuzamosan csökkenő utánpótlás, kritikus elmaradásokhoz vezet!

Az Utánpótlás Krízis olyan kihívás, amellyel a műanyagipari vállalatok egyre inkább szembesülnek. Csakúgy, mint a szektorban tevékenykedő többi vállalat, bizonyára már szembesült azzal, hogy a piacon lévő közel 700 fröccsöntő cégre, évente körülbelül 60 diák jut. Ez elenyésző szám az utánpótlás tekintetében, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy az iparágban több mint 60 000 ember dolgozik. Az utánpótlás hiánya nem csupán egy száraz statisztikai adat, hanem egy olyan probléma, ami fenyegeti a vállalatok jövőjét és sikerét.

Vajon van megoldás az Utánpótlás Krízisre?

A TEKT Műanyag Ipari Akadémia (MIA) célja, hogy megoldást nyújtson az utánpótlás hiányra és kielégítse a műanyagipari cégeknek a szükséges szakemberek gyors és gyakorlati kiképzését. A MIA több évtizedes műanyagipari és oktatói tapasztalattal kínál páratlan megoldásokat, hogy könnyen megmérkőzzön az Utánpótlás Krízissel.
Az Akadémia professzionális oktatói és tanácsadói egyedi megközelítéssel segítenek felmérni a vállalatában lévő munkaerőhiány mértékét, és a vállalat számára optimális szakértőt képez, kevesebb, mint 3 hét alatt! A MIA olyan kezdeményezéseket és programokat kínál, amelyek segítik a vállalatában a munkaerő teljes szintű elméleti és gyakorlati képzésében.
Ne hagyja, hogy az Utánpótlás Krízis veszélyeztesse vállalata sikeres működését! Forduljon a Műanyag Ipari Akadémiához, hogy megoldást találjunk együtt erre a súlyos problémára és a piaci verseny élére kerülhessen!

Látogasson el a MIA oldalára!

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.