Keresés
Close this search box.

Az FMEA, mint a hibalehetőségek feltárása, hiba-előfordulás megelőzése és lokalizálása a szigorú és kritikus vevői követelményeknek való megfelelés egyik alapvetető eszköze.

Így érthető, hogy a mi partnereinknél, akik elsősorban autóipar területén tevékenykednek szintén nélkülözhetetlen és elvárt módszer, amit nap mint nap használnak. Éppen ezért tartjuk mi is fontosnak, mint képzési, tanácsadási és interim szolgáltató, hogy ebben az alapvető toolban minden tekintetben biztos támogatást nyújthassunk a hozzánk fordulóknak.

A Megrendelő tudásához, problémájához igazodva biztosítani tudunk:

Képzésünket évente havi rendszerességgel tartjuk meg: leginkább a kihelyezett formában igénylik a cégek, így saját példákon keresztül tudjuk a hibaelemzést a gyakorlatba átültetni. Azonban az alapokért szívesen csatlakoznak online tréningjeinkhez is a cégek.

Tanácsadásunk során úgy építjük fel a projektet, hogy az esetleges tudáskülönbség se legyen zavaró tényező: az aktuális probléma átvizsgálása során szó esik az elméletről is. Megnézzük, hogy van a „Nagy könyvben megírva” és ezzel szemben, mit látunk a valóságban, és mindezt hogyan tudjuk közelíteni egymáshoz, de leginkább a vevői elváráshoz!

No alt text provided for this image

Évtizedes működésünk és az „új” 2019-es AIAG-VDA FMEA kiadvány megjelenése ösztönzött minket arra, hogy a saját fejlesztésű FMEA szoftverünket is elkészítsük.

Mindez egy tucat FMEA szakértőnknek, egy profi szoftverfejlesztő cégnek és a TEKT nagy adag elszántságának és újító-segítő szándékának köszönhetően már bárki számára elérhető! Szoftverünk egyik legnagyobb előnye, hogy megrendelőink nem felhasználói licenszeket vásárolnak meg, hanem telephelyenként bármennyi felhasználó benyitható, így ez a megoldás jelentősen kevesebb költséggel jár megbízónk számára.

Ismerje meg jobban FMEA+ szoftverünket és kérjen ajánlatot!

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.