Az IATF oldalán az elmúlt pár hétben jelentős mennyiségű újdonság, elvárás jelent meg. Különösen kell figyelni az IATF SI új részeire, jövő évtől már be vezetésre kerül és a tanúsító auditokon biztosan ellenőrzési pont lesz!
Show
A beszállító teljesítményének maximalizálása érdekében nem elég egyszerűen meghatározni a keresésük kritériumait, kiválasztani egy vagy több partnert, majd elkezdeni tőlük a megrendelést!
Show
Az egyén átalakulásához, fejlődéshez nagyon pozitív fogalmak kapcsolódnak, pl. felébreszteni a bennünk élő óriást – mondja Tony Robbins világhírű sikerkönyvében. De mi ugrik be akkor, amikor a vezetőnk visszatérve a vezetői értekezletről azt mondja: át fogjuk alakítani cégünket. – Ki fognak rúgni?!
Show
Tavasszal az Egyesült Államok autógyártói a COVID-19 miatti közel két hónapos leállás után megkezdték a gyártás felgyorsítását. Addigra a vírus milliókat betegített meg, és több ezer amerikai áldozatot szedett, ez a traumatizált országban működő vállalkozásokat bezárásra kényszerítette.
Show
Az inspiráló vezetésen nem csak magát a vezetési stílust értjük. Egy inspiráló vezető jól tudja alkalmazni a különböző vezetési stílusokat, attól függően, hogy a helyzet mit igényel, mindezt anélkül, hogy munkája során feláldozná szemléletének inspiráló jellegét. Tehát a megfelelő módszereket a megfelelő időben használja, és figyelembe veszi dolgozói igényeit és motivációit.
Show

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.