Jelentős késéssel jelent meg a VDA 2. kötet – A gyártási folyamat és termékjóváhagyás (PPF) régóta bejelentett hatodik átdolgozott kiadása “Rotband” néven 2020 májusának végén.
Show
A járványügyi helyzet sok céget alapvető stratégiai változtatásokra sarkalt, hogy home office-ból is könnyedebben tudja a munkatársai feladatait és fejlődését támogatni. Mi, a TEKT-nél 2 eszközt is fejlesztésnek indítottunk, hogy támogathassuk Partnereinket akár váratlan helyzetekben is.
Show
A COVID 19 berobbanásával minden nagyon gyorsan történt. Mikor világossá vált, hogy egy agresszív, magas halálozási rátával jellemezhető világjárvány fenyegeti az országokat, a kormányoknak és felelős vezetőknek azonnal kellett dönteniük, azonnali intézkedésekkel megkísérelni a járvány terjedési sebességének csökkentését.
Show
A gyökér ok megtalálása, root cause analysis az egyik legizgalmasabb területe a problémamegoldásnak. Néha nyilvánvaló egy-egy hibamód, selejt vagy reklamáció oka, ha nyitott szemmel bejárjuk a folyamatot, máris észleljük. Máskor viszont hatalmas adatbázisokat böngészünk, különféle kereszttáblákat készítünk, statisztikákhoz nyúlunk, mégse lelünk átütő megoldást.
Show
Az AIAG 2015-ös „Quality 2020” felmérése megállapította, hogy az OEM-ek és a beszállítók a minőséget befolyásoló kritikus kérdésnek tekintik a problémamegoldást. A tanulmány szerint a válaszadók több mint egyharmada úgy érezte, hogy jelentős javulási lehetőségek rejlenek a problémamegoldásban.
Show

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.