Az anyagok pontos azonosítása és minőségellenőrzése kiemelkedő jelentőséggel bír a műanyagiparban. Ezen a dinamikus területen az infravörös spektroszkópia és az FTIR mérési technika egyre inkább előtérbe kerül. De miben rejlik az infravörös fények ereje, és hogyan járulnak hozzá a megbízható műanyagazonosításhoz?

Az infravörös fények egyedi nyomokat hordoznak magukban egy speciális tartományban. Az FTIR technika alkalmazásával képesek vagyunk feltérképezni az anyagok kémiai kötéseit, funkciós csoportjait és más jellemzőit a fényszóródás vizsgálatával. Az FTIR mérések során kapott spektrumok alapján gazdag információkhoz jutunk az anyagok belső szerkezetéről és összetételéről.

A TEKT FTIR képzés egy magával ragadó workshop, mely kiváló lehetőséget kínál a résztvevőknek az infravörös spektroszkópia módszerének felfedezésére. Tapasztalt szakértők irányítása mellett betekintést nyerhetnek az FTIR technológia alkalmazásába, és elsajátíthatják a műanyagvizsgálat legjobb gyakorlatait. A workshop során gyakorlati példákon keresztül mélyedhetnek el az FTIR mérési módszerében, az adatok kiértékelésében és az eredmények értelmezésében.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az innováció és sikeresség útján:

Az FTIR technológia és az infravörös fények hatékony segítséget nyújtanak a műanyagipari vállalkozásoknak az anyagok megbízható azonosításában, minőségellenőrzésében és a termelés optimalizálásában. A TEKT FTIR Workshop lehetőséget teremt arra, hogy a résztvevők szakmai szinten elsajátítsák a modern méréstechnikák eszközeit. Ezáltal pontosabb anyagazonosítást érhetnek el, magas minőségű termékeket állíthatnak elő, és kiemelkedhet

 

Ha többet szeretnél megtudni az FTIR módszeréről, csatlakozz a workshophoz!

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.