Méréstechnika

Mi a TEKT-nél elkötelezettek vagyunk abban, hogy partnereink részére teljeskörű méréstechnikai szolgáltatást nyújtsunk. Legyen szó akár a szükséges mérőeszközök beszerzéséről, akár a mérőlabor folyamatainak, működésének optimalizálásáról, a kollégák oktatásáról vagy mérési feladatok kiszervezéséről. Nálunk a komplett mérési feladatok kivitelezésre kerülnek egészen a programozástól a kiértékelt mérési jegyzőkönyv átadásáig.

Büszkén jelentjük, hogy 2021. január 21-től tagvállalatunk, az EUMETROLOGY Kft. megkapta Magyarország első akkreditált hosszméréstechnikai vizsgálólaboratóriumi státuszát!

3D bérmérés, helyszíni mérés

A szolgáltatás menetének rövid áttekintése

Milyen típusú mérésekben tudunk segíteni Önnek?

Méréstechnikai képzések

Méréstechnikai oktatásokat biztosítunk az alapszinttől a szakértői szintig. A résztvevőknek nálunk lehetőségük van a méréstechnikai alapok megszerzésére és megszilárdítására, melyre építkezve szakértői ismereteket adunk át.

Kihelyezett képzéseinken kívül akár tud csatlakozni hozzánk nyílt, csoportos képzéseinkre is, legyen szó akár GPS/GD&T, koordináta-méréstechnika alap vagy haladó, vagy akár érdességmérés elméleti oktatásról.

Milyen témakörű oktatásokon vehet részt nálunk?

Metrológiai képzések

Mérőeszköz felügyelő, Méréstechnika.

Caligo szoftverkezelői és -programozói oktatás

Az alapoktól egészen a szakértői szintig. Témakörök: Caligo opcióinak képzése – alaptanfolyam, haladó tanfolyam, EagleEye tanfolyam.

További mérőszoftver specifikus oktatásaink

Pl. PcDmis, Mcosmos, ATOS, TRITOP, Quartis stb.

ACCRETECH AccTee szoftverkezelői és -programozói oktatás

Felületi érdesség- és kontúrmérő berendezéseken oktatott tanfolyam, kezdőtől haladó szintig.

Calypso szoftverkezelői és -programozói oktatás

Az alapoktól egészen a szakértői szintig. Témakörök: Calypso opcióinak képzése – görbe (curve), szabadfelület (freeform), offline, szimuláció, PiWeb jegyzőkönyvezés (reporting), QDAS stb.

Felületi érdesség mérés tréning

Ha Önt is érdekli, hogy mit értünk határhullámhossz alatt és mi annak helyes kiválasztási menete, továbbá szeretne hallani általános és speciális érdességparaméterek értelmezéséről, megismerné a 3D topográfiát, illetve a D, P, W és R profilokat és jellemzőiket, akkor jelentkezzen felületi érdesség mérés tanfolyamunkra!

Az aktuális méréstechnikai képzéseinkkel kapcsolatos bővebb információkért kattintson a Képzések oldalunkra!

Interim méréstechnikai szolgáltatás

Milyen típusú szakemberekkel tudjuk támogatni Önt és mérőlaboros csapatát?

Interim (átmeneti) erőforrás szolgáltatásunkkal kapcsolatban bővebb tájékoztatáskért kattintson az Interim erőforrás szolgáltatás oldalunkra!

Tanácsadás, off-site támogatás

A különböző mérések és mérőrendszerek megtervezése, elemzése sok gyakorlatot kíván. A TEKT évtizedes tapasztalattal rendelkező méréstechnikai szakemberei megoldást nyújtanak többek között két, illetve háromdimenziós tervezésre, a mérőprogramok optimalizálására, mérőlaborok fejlesztésére, valamint a méréstechnikai problémák elemzésére és megoldására.

Mérnökeink a mérési projektek során beprogramozzák és üzembe helyezik a partnereink mérőeszközeit. Elvégzik a kollégák elméleti és gyakorlati képzését. Fejlesztik és folyamatosan javítják a megrendelőink mérési rendszereit és átvilágítják azok minőségirányítási rendszerét.

Milyen esetekben érdemes hozzánk fordulnia?

Termékek viszonteladása

Szeretné kiegészíteni, frissíteni a mérőlaborjának felszerelését? Új programot keres, amivel kiértékelheti a mért értékeket?

Partnerünk, az EUMETROLOGY Kft. segít Önnek az elképzeléseinek megfelelő eszközök, szoftverek kiválasztásában.

 

Választékunk

Tapintók

Különféle tapintók, hosszabbítók, csuklók, kockák, adapterek
beszerzésében tudunk segíteni.

Rögzítőeszközök

Szoftverek

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.