Keresés
Close this search box.

Fröccsöntőgép karbantartó képzésünk a gyakorlatban is használható kompetenciákat ad a résztvevőknek. A komplex elméleti és gyakorlati tudás megszerzésével „ready to use”, azaz rögtön munkába állítható szakembert kap vissza a megrendelő cég.

A résztvevők olyan hasznos tudásra tehetnek szert egyedi, máshol nem elérhető képzésünkön, amelyek elengedhetetlenek a fröccsöntőgépek mechanikus, elektromos és hidraulikus szervizelése során.


Miért érdemes minket választani?

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező oktatóik vezetik a képzést. A képzések során átadják az évtizedek során megszerzett tapasztalatokat. Nem csupán elméletben tanulunk, a gyakorlatban is megmutatunk mindent, hiszen az oktató centrumban található fröccsöntőgép szétszerelése, összerakása (pl.: csiga/csigacsúcs-csere) és tesztelése is a képzés szerves része, csakúgy, mint a termelés közbeni „rutin” gépkarbantartási és állapotfelmérési műveletek elméleti és gyakorlati ismerete.

Ezen felül a résztvevők komplex ismeretanyagot kapnak a hidraulikus és elektromos rendszerek felépítéséről és javításáról, valamint a hőérzékelők, nyomásjeladók, útmérők működésével és karbantartásával kapcsolatos tudnivalókról is.

Válassza Ön is fröccsöntő gépkezelő képzésünket! További információk a képzésről elérhetőek: ide kattintva.

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.