Az irányítási rendszer bevezetése és működtetése napjainkban már teljesen elfogadott és elvárt követelmény nem csak az autóiparban vagy egyéb gyártási területen, hanem az egész gazdasági szektorban.

Szektoronként természetesen eltérő szabványok, előírások fogalmazódnak meg, a legfontosabb alapelv azonban ugyanaz: a minőséget képviselni!

A minőség lényege tulajdonképpen:

Tömören, és röviden a minőség nem más, mint teljesíteni a vevői követelményeket és kivívni a vevők elégedettségét.

Amennyiben nem tudjuk a megfelelő minőséget biztosítani tevékenységünk során, úgy az a szervezetünk gazdaságosságára közvetlenül a következő két tényezőn keresztül hat:

A minőségirányítási rendszer a szakirodalom szerint „a minőségirányítás megvalósítására szolgáló szervezeti struktúra, felelősségi körök, folyamatok és eljárások”.

A rendszer megléte és fenntartása a megrendelő/vevő felé:

Amennyiben egy szervezet a rendszerek bevezetése mellett dönt, úgy annak működtetéséhez a munkavállalók és a menedzsment teljes elköteleződése is szükséges. Szükséges továbbá belső auditorait képezni, kompetenciájukat az előírásnak megfelelően rendszeresen fejleszteni! A sikeres tanúsítás csak az első lépés az irányítási rendszer valós és hatékony működéséhez.

A TEKT Kft. szolgáltatásai között kiemelt helyen szerepel az irányítási rendszerek bevezetése, fejlesztése és azok karbantartása.

Immár több mint 3 éve támogatjuk egyik jászberényi partnerünket IATF 16949, ISO 14001 és ISO 50001 rendszer fenntartásban. Havi rendszerességgel nyújtunk segítséget a folyamatok és dokumentáció átvizsgálásában, belső auditok elvégzésében. Többek között olyan feladatokkal vagyunk jelen a vállalat életében, mint:

Komplex szolgáltatásainkat számos partnerünk veszi igénybe: van aki pár évente keres fel minket és van, aki éves ütemezésben fordul hozzánk tanácsadási tevékenységünk igénybevételével, belső auditoraik képzési igényével, vagy a teljes szolgáltatást igényelve (rendszer fenntartás, üzemeltetés, belső audit, képzés).

Folyamatosan visszatérők száma pozitív megerősítés számunkra, hogy a ránk bízott feladatokat megfelelő minőségben és áron szolgáltatjuk!

Köszönjük a bizalmat!

 

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.