Műanyagipari szolgáltatások

Korszerű, jó minőségű műszaki megoldásokat kínálunk partnereinknek a maximális megelégedettségre törekedve. Fröccsöntőgépeinkkel vállaljuk különböző műanyag termékek legyártását. A legkisebb gépünk 35 tonna záróerejű a legnagyobb 150 tonna. Vízszintes és függőleges elrendezésű fröccsöntőgéppel is rendelkezünk, így hatékonyan és biztonságosan tudunk gyártani fémbetét-behelyezéses termékeket is.

Rendelkezünk minden szükséges kiegészítő berendezéssel amelyekkel magas színvonalon és költséghatékonyan tudunk gyártani. Darálónk, szerszámtemperálónk, száraz levegős szárítónk, forrócsatorna szabályzó egységünk rendelkezésre áll a gyártás során. Partnereink segítségével komplett szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, a szerszámtervezéstől a termékek leszállításáig.

MÉRNÖK SZOLGÁLTATÁS

Új technológia bevezetése, a már meglévő folyamatok optimalizálása sokszor hatékonyabb egy külső szem bevonásával. Mérnökeink igényeknek megfelelően felmérik, tanácsadással segítik az elérni kívánt eredmény teljesülését.

Vector 6 (3)

Tanácsadás

Régóta nem boldogul egy termékkel, nem éri el a kívánt ciklusidőt vagy selejt %-ot akkor bátran forduljon hozzánk.

A gyártási folyamatát felülvizsgáljuk, javaslatot adunk azokra a változtatásokra, amellyel gazdaságosan gyárthat, biztosíthatja a megfelelő termékminőséget.

Amennyiben csak a folyamata stabilitásáról szeretne meggyőződni illetve meghatározni a paraméterek technológiai ablakát ebben is szívesen segítünk.

Amennyiben fröccsöntött terméket szeretne gyártani, de nem tudja, hogy fogjon hozzá, forduljon hozzánk bizalommal. Szakembereink vállalják a teljes szerszámozási folyamat lebonyolítását a tervezéstől a mintagyártásig. A szerszámainkra garanciát vállalunk és azokat a garanciaidő lejárta után is javítjuk, karbantartjuk. Kis szériákhoz is tudunk gazdaságos megoldást kínálni illetve szerszám nélküli prototípusgyártást is megvalósítunk.

Képzések

Megfelelő megoldást napjaink problémájára! Munkaerő fejlesztéssel
kiküszöbölhető a munkaerőhiány!
Akadémiánkon az alapvető műanyagipari
ismereteket sajátítják el a résztvevők modern, gyártási
körülmények között – így a
tudásukat nem csak egy papír igazolja!

TERMELÉS, GYÁRTÁS

Kevés kapacitás, gyors eredmény érdekében kínáljuk összeszerelési,
gyártási tevékenységünket. Amennyiben projekt jelleggel, vagy
megtérülés miatti kiszervezéssel oldaná meg a minőség ellenőrzést,
szakképzett kollégáinkkal segítségére leszünk!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.