Keresés
Close this search box.

Műanyagipari szolgáltatások

Korszerű, jó minőségű műszaki megoldásokat kínálunk partnereinknek a maximális megelégedettségre törekedve. Fröccsöntő gépeinkkel vállaljuk különböző műanyag termékek legyártását. A legkisebb gépünk 35 tonna a legnagyobb 150 tonna záróerejű. Vízszintes és függőleges elrendezésű fröccsöntőgéppel is rendelkezünk, így hatékonyan és biztonságosan tudunk gyártani fémbetét-behelyezéses termékeket is.

Rendelkezünk minden szükséges kiegészítő berendezéssel amelyekkel magas színvonalon és költséghatékonyan tudunk gyártani. Darálónk, szerszámtemperálónk, száraz levegős szárítónk, forrócsatorna szabályzó egységünk rendelkezésre áll a gyártás során. Partnereink segítségével komplett szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, a szerszámtervezéstől a termékek leszállításáig.

MÉRNÖK SZOLGÁLTATÁS

Új technológia bevezetése, a már meglévő folyamatok optimalizálása sokszor hatékonyabb egy külső szem bevonásával. Mérnökeink igényeknek megfelelően felmérik, tanácsadással segítik az elérni kívánt eredmény teljesülését.

Tanácsadás

Ha régóta nem boldogul egy termékkel, nem éri el a kívánt ciklusidőt vagy selejt százalékot, akkor bátran forduljon hozzánk!

Felülvizsgáljuk a gyártási folyamatát, javaslatot adunk azokra a változtatásokra, amellyel gazdaságosan gyárthat, biztosíthatja a megfelelő termékminőséget.

Amennyiben csak a folyamata stabilitásáról szeretne meggyőződni, illetve meghatározni a paraméterek technológiai ablakát ebben is rendelkezésére állunk.

Ha fröccsöntött terméket szeretne gyártani, de nem tudja, hogy fogjon hozzá, forduljon hozzánk bizalommal! Szakembereink vállalják a teljes szerszámozási folyamat lebonyolítását a tervezéstől a mintagyártásig. A szerszámainkra garanciát vállalunk és azokat a garanciaidő lejárta után is javítjuk, karbantartjuk. Kis szériákhoz is tudunk gazdaságos megoldást kínálni, illetve a szerszám nélküli prototípusgyártást is megvalósítjuk.

Képzések

Megfelelő megoldást napjaink problémájára!
Munkaerő fejlesztéssel kiküszöbölhető a munkaerőhiány!
Akadémiánkon az alapvető műanyagipari ismereteket sajátítják el a résztvevők modern, gyártási körülmények között – így a tudásukat nem csak egy papír igazolja!

TERMELÉS, GYÁRTÁS

Kevés kapacitás, gyors eredmény érdekében kínáljuk összeszerelési,
gyártási tevékenységünket. Amennyiben projekt jelleggel vagy
megtérülés miatti kiszervezéssel oldaná meg a minőség ellenőrzést,
szakképzett kollégáinkkal segítségére leszünk!

MILYEN KÉRDÉSEKET ÉRDEMES TISZTÁZNI A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE ELŐTT?

A szolgáltatás igénybevétele előtt, ugyanúgy mint más szolgáltatások esetében is, vannak olyan kritikus pontok, amiket érdemes mérlegelni. Ezeket érdemes a szakmai csapatunkkal és az ügyfélkapcsolattartókkal közösen egyeztetni, mérlegelni, az ajánlatadás során, hiszen csak így kaphat tiszta képet arra vonatkozóan, hogy milyen módon végrehajtható a projekt. Azonban ehhez készítettünk is egy rövid listát, ami segítséget nyújthat az egyeztetések során.

Más szemmel, szemszögből látja a problémát. Meglévő alkalmazott fejlesztése magasabb pozícióba juttatása, fel nem ismert készségek kiaknázása. Gyakorlat orienált hozzállás.

Mivel a kiajánlott szolgáltatás nagymértékben a konzultáción átadott információkon alapul, ezért minden projekt díjazás eltérő.

Alapvető szabályként azonban alkalmazható, hogy első körben megvizsgáljuk milyen senioritású erőforrás szükséges a projekthez, amely meghatározza a napidíj mértékét és ezt szorozzuk fel a ráfordítandó napok számával.

Ennek eredményeként a két fő tényező a szakmai szint és a ráfordítás, de ezekre vonatkozóan részletes, az egységárakat, mennyiségi egységeket, mennyiségeket és végösszegeket is tartalmazó árajánlatot bocsájtunk ki.

Gyártó üzemek által alkalmazásba kerülő új vagy már alkalmazásban lévő régi kollégák.

Igen. Képzési modellünket úgy dolgoztuk ki, hogy a korábban már résztvevő munkavállalói csoportnak egy magasabb szintű képzést biztosítunk, míg az új, képzetlenebb munkaerőnek az alapoktól kezdjük az oktatást.

Műanyagipari Akadémiánkon két formában érhetők el a képzések.

Amennyiben a Megrendelő saját telephelyén, saját gépein igényli a képzés megtartását, úgy a kihelyezett képzési formát javasoljuk. Ebben az esetben egy saját csoportot tudunk képezni, előre egyeztetett időpontban. Ez a forma cégspecifikus: saját gépen, saját szerszámmal, egyéni problémák átbeszélésével.

Lehetőség van külső helyszíni oktatásra is. Ez esetben partnercégünk kecskeméti telephelyén valósul meg az oktatás. Itt lehetőség van szállás és étkezés igénylésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a kepzes@tekt.hu mail címen! Kérés esetén jelentkezési lapot küldünk.

Igény esetén szaktanácsadónkkal is van lehetőség egyeztetni, így biztos, hogy a megfelelő szintű képzést választják.

Képzési csoportjaink maximálisan 10 fővel indulnak. A megfelelő gyakorlat elsajátítása érdekében fontos a maximális csoportlétszám betartása – így tud minden résztvevő megfelelő tudást és gyakorlatot szerezni. Természetesen lehetőség van 10 főnél kevesebb munkatárs képzésére is.

Amennyiben cégüknél több mint 10 főt szeretnének képezni, moduláris és csoportbeosztásunknak köszönhetően erre is lehetőség van. Minden munkavállaló így úgy tud megfelelő képzésben részesülni, hogy a termelésben nem lesz fennakadás.

Külső helyszínes oktatás (Kecskemét) esetében megadott időpontban induló csoporthoz tud a kolléga csatlakozni.

A képzés során lehetőség van a résztvevő előmeneteléről tájékoztatást kérni. Adott képzésen belül több és többféle számonkérés van – ezekről igény esetén tájékoztatjuk a céget.

Hiányzásról értesítjük a Megrendelőt.

Mindhárom szakunk írásbeli és gyakorlati vizsgával zárul. A modulokon belül többféle számonkérésen keresztül ellenőrizzük a megszerzett tudást!

A 120 órás képzéseket lezáró vizsgákon lehetőséget biztosítunk arra, hogy a megrendelő által delegált fő is helyet kapjon a vizsgabizottságban!

 

Gépkezelő és Szerszámkarbantartó szakember

  • 120 óra – 15 munkanap

Lehetőség van ütemezésre is a következő bontásban:

  • 40 + 40 + 40 óra (5 nap elmélet + 5 nap gyakorlat + 5 nap gyakorlat)
  • 40 + 80 óra (5 nap elmélet + 10 nap gyakorlat)

Műanyagipari minőségellenőr képzés

  • 80 óra – 10 munkanap (40 óra tanteremben, 40 óra gyakorlati oktatás)

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.