Műanyagipari szolgáltatások

Korszerű, jó minőségű műszaki megoldásokat kínálunk partnereinknek a maximális megelégedettségre törekedve. Fröccsöntő gépeinkkel vállaljuk különböző műanyag termékek legyártását. A legkisebb gépünk 35 tonna a legnagyobb 150 tonna záróerejű. Vízszintes és függőleges elrendezésű fröccsöntőgéppel is rendelkezünk, így hatékonyan és biztonságosan tudunk gyártani fémbetét-behelyezéses termékeket is.

Rendelkezünk minden szükséges kiegészítő berendezéssel amelyekkel magas színvonalon és költséghatékonyan tudunk gyártani. Darálónk, szerszámtemperálónk, száraz levegős szárítónk, forrócsatorna szabályzó egységünk rendelkezésre áll a gyártás során. Partnereink segítségével komplett szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek, a szerszámtervezéstől a termékek leszállításáig.

MÉRNÖK SZOLGÁLTATÁS

Új technológia bevezetése, a már meglévő folyamatok optimalizálása sokszor hatékonyabb egy külső szem bevonásával. Mérnökeink igényeknek megfelelően felmérik, tanácsadással segítik az elérni kívánt eredmény teljesülését.

Tanácsadás

Ha régóta nem boldogul egy termékkel, nem éri el a kívánt ciklusidőt vagy selejt százalékot, akkor bátran forduljon hozzánk!

Felülvizsgáljuk a gyártási folyamatát, javaslatot adunk azokra a változtatásokra, amellyel gazdaságosan gyárthat, biztosíthatja a megfelelő termékminőséget.

Amennyiben csak a folyamata stabilitásáról szeretne meggyőződni, illetve meghatározni a paraméterek technológiai ablakát ebben is rendelkezésére állunk.

Ha fröccsöntött terméket szeretne gyártani, de nem tudja, hogy fogjon hozzá, forduljon hozzánk bizalommal! Szakembereink vállalják a teljes szerszámozási folyamat lebonyolítását a tervezéstől a mintagyártásig. A szerszámainkra garanciát vállalunk és azokat a garanciaidő lejárta után is javítjuk, karbantartjuk. Kis szériákhoz is tudunk gazdaságos megoldást kínálni, illetve a szerszám nélküli prototípusgyártást is megvalósítjuk.

Képzések

Megfelelő megoldást napjaink problémájára!
Munkaerő fejlesztéssel kiküszöbölhető a munkaerőhiány!
Akadémiánkon az alapvető műanyagipari ismereteket sajátítják el a résztvevők modern, gyártási körülmények között – így a tudásukat nem csak egy papír igazolja!

TERMELÉS, GYÁRTÁS

Kevés kapacitás, gyors eredmény érdekében kínáljuk összeszerelési,
gyártási tevékenységünket. Amennyiben projekt jelleggel vagy
megtérülés miatti kiszervezéssel oldaná meg a minőség ellenőrzést,
szakképzett kollégáinkkal segítségére leszünk!

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.