Keresés
Close this search box.

Six sigma képzéssel a kezdetektől fogva foglalkozunk: képzünk zöld és fekete öveseket is egyaránt. A cégeknél napjainkra már nem kérdés, hogy milyen előnye van ennek az adatorientált statisztikai eszközöket alkalmazó eljárásnak.

Az üzleti kulcsfolyamatokban rejlő hibák és ingadozás csökkentése a vevői igények lehető legjobb kielégítése céljából minden vállalat alapvetése kell, hogy legyen.

Szakmailag komoly elismeréssel rendelkező trénereink, valós projekteken alapuló képzési programunk használható tudást és számszerű, kimutatható megtakarítást biztosít a résztvevőknek és az őket delegáló cégeknek.

Az elmúlt évek ebben is nyújtottak nekünk kihívást és fejlődési lehetőséget!

Szombathelyi partnercégünk azzal a megbízással keresett meg bennünket, hogy folyamatoptimalizálást szeretnének statisztikai eszközök bevonásával ugyan, de nekik nem a hagyományos Six sigma módszer kell!

Egy több körös megbeszélés során sikerült felmérnünk a problémát, a képzési célt, elvárt eredményt és ennek megfelelően egy sajátságos képzési programot felépíteni.

Az általános 12 napos Six sigma tréningből így egy 6+1 napos cégspecifikus képzési projekt lett: 3 nap elmélet során végig vettük a cégnél használt folyamatfejlesztési módszer elméletét és eszközit, egy workshop során a dokumentációkat elemeztük és csekklistát készítettünk közösen. Az elméleti időszak után 4 hetet adtunk a résztvevőknek projektválasztásra és az előzetes adatgyűjtésre. Ezt követte a 3 napos gyakorlat, ahol a tanultakat alkalmazva a választott projekttel haladhattak a kollégák.

A képzési program lezárásaképpen egy szóbeli prezentációs napot tartottunk a meghívott menedzsment részére: az elkészült fejlesztések bemutatására kerítettünk sort, ahol egyértelműen látható volt már a projektmunkákban a kiválasztott kulcsmutatóban a javulás, értékelhető pénzügyi, valamint a fenntarthatóság.

A program olyan sikeres lett vállalaton belül, hogy immár 6 csoport képzésén tudhatjuk magunk mögött és idén tavasszal kezdtünk egy haladó szintű csoporttal, ahol az elvárásokat egy még magasabb szintre emeltük!

Az alábbi eszközökkel/technikákkal ismerkedünk meg többek között a haladó statisztika képzésen:

  • Az információsűrítés főbb eszközei
  • Vizuális elemzések készítése Minitab szoftverrel
  • Konfidencia intervallumok
  • A leggyakrabban alkalmazott hipotézisvizsgálatok minőségi és mennyiségi típusú adatokra
  • Mérőrendszer elemzés
  • Folyamatképesség vizsgálatok
  • Mintanagyság meghatározása
  • Kísérlettervezés

Várjuk jelentkezését Six sigma képzéseinkre!

Egyedi igény esetén kérje ajánlatunkat a kepzes@tekt.hu e-mail címen!

Six sigma green belt képzés

Six sigma yellow belt

Six sigma black belt

Weboldalunkon a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használunk.